2777
2789
عنوان

عشقم...

75 بازدید | 3 پست

با  دوست پسرم قهر بودیم بعد تو تاپینگ  قبلیم گفتمش

امروز پی دادم جواب داد یه جوری جواب داد انگار قهر نبودیم اصلا دیگه هیچی نگفت...بعد گف ک حالم خوب نیس و اینا حالا سرم شلوغه فعلا.  البته دلیلشو میدونستم که چرا خوب نیست چون یکی از همکارا فوت شده .واقعا مردا چقدر پیچیدن 

نمیدونم آشتیم قهریم☹

مردا موجودات ساده این😂من پریشب تو ماشین داشتم موضوع مهمیو براش حرف میزدم دیدم اصلاااا ی لبخند رو لبشه حواسش ب اسمونو رانندگی گفتم گوش نمیدی چی میگم خندید گفت نههه😂😂😂😂😂واقعا تصمیم گرفتم حرف نزنم الکی دیگه

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشق من رفت وقتی برگشت جوری میخندید و شوخی میکرد ک انگار ن انگار چ نامردی کردع

البته بازم رف...

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜