2777
2789
عنوان

رضایت

220 بازدید | 23 پست

لطفا کمکم کنید من ۱۸ سالمه ۱۰ سال پیش پدر مادرم از هم جدا شدن و من ازاون موقع دیگه پدرمو ندیدم الان میخام ازدواج کنم نمیدونم ایشون کجا هستن محضرو ..... همه کارمونو کردیم به فامیلم گفتیم فک میکردم چون به سن قانونی رسیدم حله قضیه ولی میگن اینطور نیست و باید رضایت پدر باشه من میتونم یه هفته ای دادگاهی رضایت بگیرم؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کلا تو شهر ما نیستن میدونم پیداش کنمم نمیاد

نه عزیزم فکر نمیکنم نیازی به پیدا کردنشون باشه دختر عمه دوستمم همینجور مثل شما بودن فکر میکنم از طریق تماس گرفتن تونستن اجازه بگیرن و عقد کنن نیازی به حضور نبود

نه عزیزم فکر نمیکنم نیازی به پیدا کردنشون باشه دختر عمه دوستمم همینجور مثل شما بودن فکر میکنم از طری ...

واقعا اونوقت ازکجا فهمیدن اون آقا پدرشونه یا غریبه که داره حرف میزنه

نه عزیزم فکر نمیکنم نیازی به پیدا کردنشون باشه دختر عمه دوستمم همینجور مثل شما بودن فکر میکنم از طری ...

اگه آیدی چیزی از ایشون داری بدین باهاش مشورت کنم اگه میشه

نه اونام نیستن فقط داییش اینجاس که ازش پرسیدم گف برو از دادگاه بگیر

شمارشو ازش بگیر قبلش از عاقد بپرس ببین میتونی با تماس اجازه ازش بگیری قبوله اگرم نه که فردا برو دادگاه ان شاالله که کارت زود بشه فکر نکنم خیلی طول بکشه نامه دادن

پیش همه بد میشم 😞براروز غدیر وخت محضر گرفتیم تب سنجو ماسکو و...... همه چی پدر مادر نامزدمم از ترکیه اومدن نمیشه که چن ماه صب کنن نمیددنم میخام سریع ترین راهو برم