2777
2789
عنوان

رنگ موی فانتزی

618 بازدید | 31 پست

دلم میخواد موهامو رنگ فانتزی بزارم 

خودم تو خونه بلوند کنم .. 

خیلی به موها اسیب میرسه؟؟ قبلا هایلایت داشتم

رنگ فانتزیا معمولا چقد میومونن؟اصلا خوب هست؟ کسی تجربه داشته؟چه رنگی قشنگ میشه؟ بعد ی مدت کاملا رنگش پاک میشه؟ ینی میشه همیشه رنگ جدید گذاشت؟ رنگای بدون امونیاکی ک بدون اکسیدان استفاده میکنن چی؟؟؟ اونا بهترن؟

بعد میشه از اتو مو اسفاده گرد؟؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

رنگ فانتزی قرمز من زده بودم.. اولش قرمز بود بعد هی کمرنگ تر شد.. ولی تا یکسال بود که آخرش هم خودم کو ...

وا مگه میشه تا یکسال بمونه 

مگه بعداز هر حمام نمیره یا شستن 

اینجوری که خوب نیست

اره بعد از دوتا حموم میره رنگش

حالا بره خوشگل بشه خوبه

میره بدرنگ میشه

خواهرم ریخته بود دیگه رنگش رفت مجبور شد کلا رنگ دیگه بریزه

بدترین حس دنیا حس اضافه بودنه...خدایا هیچکیو مث من اضافه نکن😪
وا مگه میشه تا یکسال بمونه  مگه بعداز هر حمام نمیره یا شستن  اینجوری که خوب نیست

اون واکس مو و رنگ موقت و اسپری رنگه که بعد از هر حموم میره........ رنگ فانتزی فقط کمرنگ میشه