2821
2789
عنوان

کیست شکلاتی

296 بازدید | 9 پست

کسی هست کیست شکلاتی داشته باشه و ای وی اف انجام داده یا قصد داره انجام بده؟؟توروخدا کسی هست بیاد باهم حرف بزنیم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چیکار کرده بچه داره؟من میخام برم.ای وی اف میترسم باگرفتن دارو بشه سرطان رحم

نه مجرده ولی بهش گفتن این کیست از خون تغذیه میکنه و هر باری که پریود میشه ممکنه کیست بزرگتر بشه و اینکه هیچگونه فعالیت سنگین ورزشی نباید داشته باشه

من دقیقا ای وی اف نمیدونم چیه ولی به دوستم که مجرده گفتن اگر عمل کنی و برش داری احتما اینکه بعدش تخمدانت تخمک آزاده نکنه هست و حتی ممکنه بهد از عمل دوباره برگرده  و فعلا اگر دردش زیاد اذیتت نمیکنه باهاش بساز به دوستم اینطوری گفتن

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
نه مجرده ولی بهش گفتن این کیست از خون تغذیه میکنه و هر باری که پریود میشه ممکنه کیست بزرگتر بشه و ای ...

آره من الان سه سال دارمش بزرگتر نشده بلکه کوچیکترم شده ولی متاسفانه رفع نمیشه...ممنون از جوابت گلم

آره من الان سه سال دارمش بزرگتر نشده بلکه کوچیکترم شده ولی متاسفانه رفع نمیشه...ممنون از جوابت گلم

انشالله که کوچیکتر هم بشه

به دوستم گفتن گیاهخواری و حتی ترجیحا خام گیاهخواری کنه 

متاسفانه کیستش تو این چند ماه بزرگتر شده

ولی با عین حال بهش میگن باهاش بسازه چون بعد از عمل امکان برگشتش هست 

اگرم حتما بخواد بخاطر دردی که داره عمل کنه اول کمیسیون میگیرن براش تا بررسی کنن ببینن بهترین کار چیه و بعد از عمل ممکنه براش چی پیش بیاد

انشالله مشکلتون رفع بشه عزیزم 

و همینطور همه سلامت باشن🌹

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
انشالله که کوچیکتر هم بشه به دوستم گفتن گیاهخواری و حتی ترجیحا خام گیاهخواری کنه  متاسفانه کی ...

ممنون گلم..دوستتون میتونه عملش کن اینکه میگن تخمک گذاری نداره فک نکنم همچین چیزی باشه خیلیا عمل کردن بعد طبیعی بار دارشدن من شوهرمم مشکل داره ک تصمیم گرفتم ای وی اف انجام بدم

عزیزم لطفا دقیقا بفرمایید کدام از این موارد مشکل شماست؟؟

۰۰۰ پریودی نامنظم؟

۰۰۰ یائسگی زودرس

۰۰۰ کم یا زیاد بودن مقدار پریودی

۰۰۰ لکه بینی

۰۰۰ کیست و فیبروم تخمدان؟

... پرولاکتین بالا

۰۰۰ کیست و فیبروم سینه؟

۰۰۰ تنبلی تخمدان

۰۰۰ تخمدان پلی کیستیک؟

۰۰۰ عفونت؟

۰۰۰ فولیکول کوچک و یا نداشتن تخمک?

۰۰۰ آیا قصد بارداری دارید?

دوستان من خیلی وقت نمی کنم تو نی نی سایت بیام. لطفا اگر مشاوره رایگان  خواستید در تل گ رام و واتس اپ پیام بدید هم راهنماییتون کنم و هم پیام خانمهایی که جواب گرفتن رو براتون بفرستم اطلاعاتتون زیاد بشه.

۰۹۱۷۴۴۴۴۲۶۱

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز