2777
2789
عنوان

نحوه مصرف قرص ضد بارداری

31113 بازدید | 16 پست

سلام 

من یه مدتیه  ازدواج کردم و هنوز باکره هستم برای پیشگیری از بارداری چه طور قرص ها رو بخورم؟

شما چه قرصی مصرف می کنید؟

لطفا بگید زمان دقیق مصرف قرص کی باید باشه؟

یکی می گه از روز ۵ پریود یکی می گه از روز اول؟

تا کی باید خوردن قرص ها رو ادامه داد؟

ایا خوردن قرص های ضد بارداری چاق کنندست؟

امن ترین روش چی است؟

سوال بعدی این که مثلا  اگه من بخوام فردا رابطه برقرار کنم قرص ضد بارداری رو از کی تا کی باید مصرف کنم؟

و اینکه خوردن قرص ضد بارداری کافیه یا باید کار دیگم کرد؟

لطفا همه سوالا رو بخونید و همه رو با هم جواب بدید.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

همه سوالات زیاده یه سر ب دکتر زنان بزن ولی تااونجا ک من میدونم از روز اول پریود بخوری بهتره و بسته های بعد بعده یه فاصله هفت روزه بخور بعدشم دوماه اول قابل اطمینان نیس درکنارش روش دیگه ای داشته باش بعدش دیگه راحتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم

من قرص جلوگیری ال دی مصرف میکنم

عزیزم پریود که شدی چهارشنبه ی همون هفته شروع میکنی

روز های هفته روی قرص هست تا وقتی که سه شنبه ی اخرین هفتع بشع و قرصات تموم بشه بعدش دیگ قطع میکنی و پریود میشی دوباره چهارشنبه ی بعدی دوره ی بعدی رو شروع میکنی

ساعتش فرقی نمیکنه فقط به ساعت معین باید مصرف کنی

بله چاق هم میکنه باز بستگی به سیستم بدنت داره

همه سوالات زیاده یه سر ب دکتر زنان بزن ولی تااونجا ک من میدونم از روز اول پریود بخوری بهتره و بسته ه ...

ببخشید یعنی اگه من فردا رابطه داشته باشم مثلا و روز شروع پریودم ۱۰ روز دیگه باشه کی باید شروع به قرص خوردن کنم؟

ببخشید یعنی اگه من فردا رابطه داشته باشم مثلا و روز شروع پریودم ۱۰ روز دیگه باشه کی باید شروع به قرص ...

اولین روزی ک پریود میشی قرص اولو بخور به همین ترتیب تا آخر ۲۱ امین قرص البته از ی متخصص سوال کن 

سلام عزیزم من قرص جلوگیری ال دی مصرف میکنم عزیزم پریود که شدی چهارشنبه ی همون هفته شروع میکنی روز ...

ببخشید چرا چهارشنبه ؟روو قرص نوشته؟؟اگه جمعه پریود شدم باید بزارم چهارشنبه هفته دیگه شروع کنم به خوردن قرص؟

بعد چرا ۲۱ قرصه تعداد قرص ها؟

ببخشید چرا چهارشنبه ؟روو قرص نوشته؟؟اگه جمعه پریود شدم باید بزارم چهارشنبه هفته دیگه شروع کنم به خور ...

اره عزیزم حتما باید از چهارشنبه شروع کنی

مشکلی نداره صبر کن چهارشنبه بشه بعد شروع کن

جلوگیری دیگه ای هم نیاز نیست همراه با قرص

ببخشید چرا چهارشنبه ؟روو قرص نوشته؟؟اگه جمعه پریود شدم باید بزارم چهارشنبه هفته دیگه شروع کنم به خور ...

گفتم که از چهارشنبه که میخوری تا ۲۱ روز هر شب ساعت معین میندازی

سه شنبه تموم میشه اخرین قرصت رو میندازی دیگه نمیندازی تا چهارشنبه ی بعدیش دوباره دوره ی جدید شروع کنی

اره عزیزم حتما باید از چهارشنبه شروع کنی مشکلی نداره صبر کن چهارشنبه بشه بعد شروع کن جلوگیری دیگه ...

عذر می خوام اگر مثلا  فردا بخوام  اولین رابطه رو داشته باشم و پریودم ده روز دیگه باشه چی اون موقع هم چهارشنبه بعد از پریودم باید قرصربخورم؟.

گفتم که از چهارشنبه که میخوری تا ۲۱ روز هر شب ساعت معین میندازی سه شنبه تموم میشه اخرین قرصت رو مین ...

عزیزم ۲۱ روز بخوریم با ۷ روز پریود کلا میشه ۲۸ روز دورمون

حالا منی که قبلن دوره م ۳۳ روزه بود هم همینجور میشم ۲۸ روزه؟

خوشبختی یعنی خانوادمون ۴ نفره شده😍😍😍
عذر می خوام اگر مثلا  فردا بخوام  اولین رابطه رو داشته باشم و پریودم ده روز دیگه باشه چی ا ...

عزیزم باید صبر کنی دوره قرصت رو شروع کنی بعد رابطه داشته باشی الان که قرص نمیخوری باردار میشی عزیزم