2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون اول تقریبا.واخر ماه چهارم اهن و مولتی وانگا میدن

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

ازاول بارداری

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
آدم باردار باید بهداشتم بره یا فقط دکتر ؟؟؟البته باردار نیستما واسه روز مبادا میپرسم

واس اطمینان میگن بهداشتم باید پرونده بارداری باز کنی 

ولی من نرفتم 😞

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏
آدم باردار باید بهداشتم بره یا فقط دکتر ؟؟؟البته باردار نیستما واسه روز مبادا میپرسم

من که از ترس کرونا بهداشت نرفتم تحت دکتر متخصص مطب شخصی رفتم .خدارو شکر مشکلی نبود  ولی باید برم یه روز برا پرونده سازی که برا واکسنا لازمه

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

از اول باید مکمل ویتامینی بخوری یدوفولیک فرصتی دیگه هم هست مرکز بهداشت بری خیلی نمیدن اگرم بدن ایرانیه برو پیش متخصص زنان زایمان پرونده باز کن با اینکه گرون تموم میشه اما خیالت راحت فرصتی خارجی خوب آزمایشات به وقتش سونو به وقتش کلا هواتو داره