2777
2789
عنوان

دیوونه شدم🤦🏻‍♀️😭

219 بازدید | 12 پست

وای خدای من کل خونه شده صدای قران نماز 

بابا من خودمم بدون دین ایمان نیستم نماز روزه هام سرجاشه 

ولی خدایی خسته شدم دیگه

دارم فیلم میبینم اون یکی داره بلللند بلللند نماز میخونه نه یک ساعت نه دو ساعت هی داره بللند بللند میخونه

اون یکی نشسته داره بلللند بللللند قرآن میخونه 

کله صبح خوابی میبینی این یکی جلو در اتاق داره ....

بابا اَه اینجوری پیش بره میوفتم میمیرم به صدای کل اعضای خانواده آلرژی گرفنم صداشون میاد دلم میخواد با سر برم تو دیوار🤦🏻‍♀️

دیوونه شدم هرچی هم میگم یکم یواش تر و چزی میگم گوش نمیدن😑الان هم صدای نماز این و قرآن اون یکی قاطی شده صدای فیلم منم گداشتن روی ۴ سرم داره میترکه

لطفا کسایی که میخوان بی احترامی کنن نیان 

من مشکلم نماز دعا و قرآن نیست 

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

هندزفری گوش کن

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بازم جای شکرش باقیه غر نمیزنن سر این چیزا 🤦🏻‍♀️هرکی کار خودشو میکنه 

اگر این کار هم میکردن که دیگه خودکشی میکردم ۱۰۰ درصد

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣بابای منم صدای نماز خوندش از اذان محلمون بیشتره😂😂😂

.گفتم هی نپرسین امضام بخونی .من خاهر گوگوشم😁😁اون رفت من اومدم ینی اون رفت با یه کاربری دیگه بیاد 😂الان آوارس واس یه خط🙄خاهرای کوچیک لطفن انقد رو مخ خاهر بزرگا راه نرین .حرفشون گوش کنین وگرنه میزنه شل پلتون میکنه😄😄😈الانم اونو زدم کنار خودم آمدم😁آخه خط مال شوهر منه 

منم مشکل تو را دارم الیته نه با صداشون با مدت زمانش که اطرافیانم خیلی طول میدن نمازشون را

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

عزیزم حتی اگ رقصم بود زیاده رویش خوب نیس

اسایش ی نفر دیگه روسلب کنی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

😐ما که کلا این صداها تو خونم قطع شده متاسفانه 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
من خیلی دوست داشتم شوهرم نمازشو با صدای بلند و رسا بخونه. بخدا راست میگم

یه بار که وسط خواب با صدای قاطی پاتی ملچ ملوچ و پیس پیس و قرآن و نماز بیدار شدی اون وقت حال من و درک میکنی🤦🏻‍♀️

بیا ما زیاد داریم کدوم و بدم؟

😐😂ما صداهایه دیگه داریم

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
 یه بار که وسط خواب با صدای قاطی پاتی ملچ ملوچ و پیس پیس و قرآن و نماز بیدار شدی اون وقت حال ...

عزیزم خونه مامانم  هم وضعیت همینه 

مدام صدای روضه و اذان و نماز میاد تازه بابام هممونو مجبور میکنه نماز اول وقت بخونیم من ی مدت زده شده بود بخاطر اجبار زیادش ولی الان دیگه با دل خودم میخونم واسه ارامش خودم 

نه افراط نه تفریط حق میدم بهت

❤و خدایی ک به شدددددت کافیست❤