2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل بارداری دلدرد پریودی کااملا طبیعیه عزیزم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

من کل ۹ ماه رو هیچ علائمی نداشتم مثل ویار تهو کلا هیچ اصلا حس نمیکردم باردارم همش کارامو میکردم تو مجلسا می رقصیدم شوهرم میگفت چرا مثل حامله ها نیستی که همش یجا میفتن یعنی اینجوری بگم که ۶ ماهم بود خونه تکونی عیدم رو تنهایی انجام دادم بابام امد خونم دید بالا کابیتها رو دارم تمیز میکنم کلی دعوام کرد مامانمم دعواش کرد که چرا بیشتر حواست نیست بعد خودش کمکم کرد تا تموم شه

دوس دارم بچه بعدیمم مثل بچه اولم باشه یعنی تو این ۹ ماه یه بار نشد چیزی هوس کنم یا از چیزی بدم بیامد ...

چقدر خوب .من تو اقدامم .هر ماه دل درد دارم امید دارم که حامله ام ولی پریود میشم

چقدر خوب .من تو اقدامم .هر ماه دل درد دارم امید دارم که حامله ام ولی پریود میشم

منم تو اقدامم واسه دومی دو هفته اس پاک شدم هنوز تا پریودی وقت هست ولی سینه هام داره درد میگیره میترسم بی بی بزنم اصلا نمیدونم حالا نشون میده یانه

یعنی امکانش هست آدم دلدرد داشته باشه ولی حامله باشه

اره عزیزم.. اگر خونریزی نباشه و فقط درد داشته باشی در حد کم.. درد شدید هم خوب نیس

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز