2777
2789
عنوان

زهرای عزیزم 💛

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 25 پست

منم عشقم شب نامزدی بهم پیام داد اما من ترسیدم آبروریزی بشه و دل نامزدم بشکنه. دلم می سوزه خیلی کاش حداقل بهش می گفتم دارم نامزد می کنم 😭اصلا رفتم به اون روزها و اون عشق قدیمی لعنتی که حسرتش تا آخر عمرم موند رو دلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن اینجوری  قشنگ منو بردی به اون روزا برای ارامشت دعا می‌کنم ...

خوشبحالت گلم، امیدوارم عشق منم یهویی غافلگیرم کنه... 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

خوشبحالت گلم، امیدوارم عشق منم یهویی غافلگیرم کنه... 

عزیزم اینارو گفتم که بگم همیشه همه چیز آنقدر عاشقانه و رویایی نیست ... 

دعا می‌کنم به صلاحت باشه و برگردی 

اما راستش من گاهی تو زندگیم پشیمون شدم با تمام عشقم 

و از خدا عذر خواهی کردم بابت تمام التماس کردنام

فقط خدا ...
منم عشقم شب نامزدی بهم پیام داد اما من ترسیدم آبروریزی بشه و دل نامزدم بشکنه. دلم می سوزه خیلی کاش ح ...

گلم بخدا ما خیلی چیزارو نمیدونیم حکمتشو 

اگه بگم بعد ازدواجم پشیمون شدم گاهی از بودن با عشقم باور میکنی؟؟؟ 

می‌دونی چقدر اذیت شدم جسم و روحم آزار دید ... 

فقط خدا ...
☹☹☹☹منوبگو بانامزدم بحثمون شده وگفت نمیتونه ادامه بده اینجوری سریه بحث مسخره☹منم خیلی حالم‌بده

دعا می‌کنم اگه صلاحته برگرده 

مثل من به زمین زمان التماس نکن که بعد ازدواج بگی کاش اصرار به بودنش نداشتم 

فقط خدا ...
دعا می‌کنم اگه صلاحته برگرده  مثل من به زمین زمان التماس نکن که بعد ازدواج بگی کاش اصرار به بو ...

من هنوز که 12 سال می گذره دارم تاوانش رو میدم مردا هم اذیت میشن اما نه به اندازه ماها. ما جفتمون ازدواج کردیم اما هنوز این حس کشش لعنتی و سمج هست حالا نه به داغی اون روزا