2777
2789
عنوان

خواب دیدن

103 بازدید | 4 پست

من‌شنیدم خواب زن باردار حقیقته..چند روز پیش خواب دیدم بابام واسه خواهرم یدونه هندوانه گرفته بود که ببره واسش بعد ک واسه خواهرم گفتم گفت اره قراره بابا اینا بیان خونمون گفته هندوانه میگیرم میارم 😂

حالا دیشبم خواب دیدیم بچم بدنیا اومده دختر بود وای خدا انقدم ناز بود غش کردم واسش 

یعنی اینم حقیقت داره 😍

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
اگ خواب ببینی دختر اوردی تعبیرش برعکسه ینی پسر میشه

انشالله هرچی هست تنش سالم باشه ولی خداکنه تعبیرش همین بشه 😂

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنسیتش مهم نیست ولی دختر باشه اره😂😂😂😂

اره 😂😂الان فقط میگم قلبش بزنه و سالم باشه فرق نداره ولی دختر بشه ک دیگ خدا همه چیو در حقم تموم کرده 😀