2777
2789
عنوان

خیانت همسر

485 بازدید | 56 پست

تو گوشی شوهرم فیلم گپ تصویری خودشو با ی دخترلخت دیدم بهش گفتم سریع حذف کردگف واسه مجردیاشه.ولی قیافش انگار مال الان بود.بعدازکلی دعوا ورسوایی بالاخره بخاطردخترم وبچه توی شکمم کوتاه اومدم کاریش ندارم.بنظرتون چیکاربایدبکنم؟من ازدخترم نمیتونم دورباشم.شوهرمو خیلی دوس داشتم ولی الان ازش زده شدم.اونم ظاهرا عاشقم بود ولی با اون فیلم زندگیم روسرم آوارشد.تمام عشق وعلاقم نفرت شد.راهنماییم کنیدتوروخدا

چرا انقدر خیانت زیاد شده

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

اونکه درست نمیشه🙄

هرجا میشینی از کثافت کاریاش بگو تا نتونه سرش رو بلند کنه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوه لعنتی فیلم هم گرفته نمیدونم ادما جا هم نیستن راه خیانت جدایی هست ولی اگه جدا هم نمیشی نباید با قهر کردن فقط حل کنی باید اگه چیزی داره به اسمت بزنه حق حضانت بگیری حق طلاق اولین برخورد خیلی مهمه بدونه تو کاری نمیکنی شک نکن تکرار میکنه 

چرا انقدر خیانت زیاد شده

نمیدونم واقعا.دلم شکسته اصلا انتظارنداشتم.عشق ما زبان زززد   همه بود.اون ب جون دخترمون قسم میخوره واسه مجردیشه ولی من نمیتونم باورکنم هرلحظه ک نگاش میکنم یاد اون فیلم لعنتی میوفتم

خاک تو سر شوهرت و همه ی خبانتکارا.دلیل کارش چی بوده؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

چقدر خیانت آخه

الهی خیر نبینن زن ومرد خیانتکاررررر😣😫

اه😑

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
چرا انقدر خیانت زیاد شده

ت ک اسم خودت فقط طلاقه فک میکردم میگی طلاق بگیر😂😂

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
نمیدونم واقعا.دلم شکسته اصلا انتظارنداشتم.عشق ما زبان زززد   همه بود.اون ب جون دخترمون قسم میخو ...

حتی اگه راس بگه چرا باید تا الان نگه میداشت؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

میتونستی تاریخ تماسو ببینی مال کیع؟

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
نمیدونم واقعا.دلم شکسته اصلا انتظارنداشتم.عشق ما زبان زززد   همه بود.اون ب جون دخترمون قسم میخو ...

من از زمان مجردیم تا الان بیست تا گوشی عوض کردم!!!!!چجوری این فیلم اینهمه مدت پاک نشده یا از بین نرفته😕☹

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤