2777
2789

دعام کن دلم خونه شفا پیدا کنم درد دارم پدر ومادرم واسه خاطر من چشاشون قرمزه این چند وقته😞😞😞تو این روز عزیز دعام کن معجزه میخوام

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دعام کن دلم خونه شفا پیدا کنم درد دارم پدر ومادرم واسه خاطر من چشاشون قرمزه این چند وقته😞😞😞تو این ...

راستی اسما جون دیشب گفته بودی برات دعا کنم امروز موقع قربونی برات دعا کردم گلم😘☺️

راستی اسما جون دیشب گفته بودی برات دعا کنم امروز موقع قربونی برات دغا کردم گلم😘☺️

الهیییییی فدات بشم خییییییییییییییییلی خوشحالم کردی خداخیرت بده حاجت روا بشی خییییییییییییلی ممنون چطوری جبران کنم خواهری واقعان خوشحالم کردی الهی تنت سلامت🤲🤲🤲🤲🤲🤲😘😘😘😘😘😘

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
الهیییییی فدات بشم خییییییییییییییییلی خوشحالم کردی خداخیرت بده حاجت روا بشی خییییییییییییلی ممنون چ ...

خواهش میکنم عزیزم💋❤️چراغ زندگیت همیشه روشن باشه عزیزم سایه پدر مادرت از سرت کم نشه😇💝

خواهش میکنم عزیزم💋❤️چراغ زندگیت همیشه روشن باشه عزیزم سایه پدر مادرت از سرت کم نشه😇💝

الهی آمین همچنین خودت🤲🤲🤲🤲دست درد نکنه درحقم خواهری کردی

2790
2778
2791
2779
2792