2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=148489725]الان شاید تو ذهنش ازدواج نباشه اگرم قرار باشه به ازدواج ختم بشه الان نیست...زمان زیادی میبره خودت ...[/QUOT مرسی عزیزم نه ندارم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
امتحآن گواهینامه چه ربطش به برگشت چک؟

چون ماشین ک از ایران خودرو خریدیم به اسم منه  و معامله کردیم اک تا ۲۱ گواهینامه نبرم معامله منتفی میشه و ما باید ۶۰ ملیون خسارت بدیم 😭😭😭

به قول محمود درویش: عشق آن است که هزار دلیل برای رفتن بیایی اما بمانی..
چی بگم عزیزم؟اگر منتظری امسال فکر نکنم باشه😐🤔 لباس گل گلی بلند با زمینه تیره داری؟

منتظرم

نه ندارم

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲
چادری هستی؟اون پسر با یه چادری نامزد میشه

ن نیستم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
😐😐😐😐 لباس بارداری این شکلی رو تنت دیدم انشاءالله خیره امیدوارم زودتر دامنت سبز شه

ممنونم عزیزم 

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲
چون ماشین ک از ایران خودرو خریدیم به اسم منه  و معامله کردیم اک تا ۲۱ گواهینامه نبرم معامله منت ...

😳😳😳یا خدا

ببین من الان زیاد رو حسم نیستم همه چیزو جواب بدم

انشاءالله قبول شی

فقط استرس نداشته باش

پسرم تو جووووون منی🥰

😳😳😳یا خدا ببین من الان زیاد رو حسم نیستم همه چیزو جواب بدم انشاءالله قبول شی فقط استرس نداشته ...

😭😭😭😭😭

به قول محمود درویش: عشق آن است که هزار دلیل برای رفتن بیایی اما بمانی..
😭😭😭😭😭

😐😐😐😐

تمرین کن

ریلکس باش

قبل امتحان آیة الکرسی بخون و سه تا صلوات

اگر برات امکانش هست قبل از امتحان نیم ساعت برو تو همون محدوده امتحان تمرین کن

بعدم به سرهنگ به دید یه مسافر نگاه کن

کاری بهش نداشته باش فقط دستوراتش رو انجام بده عادی و ریلکس...قبل سوار شدنم یه بسم الله بگو

من انقدر با اعتماد به نفس امتحان دادم که هرچی خواست ردم کنه و انقدر منو دور سر خودم چرخوند که نتونست آخرش بهم گفت با افتخار قبول شدی

و اگر لازم بود استثناء ها رو بگو

خیالت تخت اگر این کارا رو کنی قبولی

من خودم بار اول قبول شدم

پسرم تو جووووون منی🥰

😐😐😐😐 لباس بارداری این شکلی رو تنت دیدم انشاءالله خیره امیدوارم زودتر دامنت سبز شه

من الان باردارم یان؟!

بایه صلوات آمین بگو دوست عزیز .خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم💕💕💕