2777
2789
عنوان

همخونه

313 بازدید | 14 پست

بچه ها دو تا دختر که با هم همخونه ان ، بنظرتون چجوری باید هزینه هاشونو و مسئولیت ها رو بین خودشون تقسیم کنن؟

مثلا خرید برای خونه ، اشپزی کردن، ظرف شستن؟

( خرید که میریم هزینه رو نصف کنیم؟) یا هرکس جداگانه خرید کنه؟

و اینکه چقدر باهم صمیمی باشن که بعدا مشکلی پیش نیاد ، مثلا اینکه همه رازهاشونو بهم بگن خوبه یا اینکه مخفی کاری کنن از هم ؟

لطفا نصیحتم کنید !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مخفی کاری و هر کی برای خودش خرید کنه یا یکسان پول بریزید پای کارت مشترک برای خرید مشترک 

شاید ذائقه ها تون و سلیقه تون تو غذا یکی نباشه ، هرکس برای خودش خرید کنه و همه چی هم قرار نیست آدم به هم بگه اسرار زندگیت و حفظ کن ، البته نظر من اینه

ما هم خونه نبودیم اما هم خوابگاهی اولا چون دونفرید    هرچی خریدین   تقسیم بردو  اگ دوست داری تکی باشی یکم سخته  ولی خب بهش بگو عزیزم برای  اینکه از همون اول مشکل پیش نیاد بهتره  برای کارامون  برنامه بچینیم  چطوری ؟

ی بار من غذا درست میکنم ی بار تو    ی بارتو ظرفرمیشوری ی بار من 

بعد    اینطوری باشه ی روز مختص بدیم ب نظافت  و اینا حالا نظر اونم بپرس  بعدشم بهتره رازای خانوادگی فاش نشه  و اینکه   از اول هرطور رفتار کنی همون طور میشه اگ از اول هی بگی  من کار کنم حالا اونم میکنه یا من خرج کنم اونم میکنه بعدا ن از این خبرا نیس    میانه و متوسط برخورد کن درکنارشم باهوش دوست باش و لدت ببر 

اینا تجربه ی من از خوابگاه بود

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤
بچه ها از نظر اخلاقی هم بگین اون دونفر چه جوری باهم رفتار کنن که بتونن دووم بیارن؟ 

کاری نکنید که احترام هم و از بین ببرید ، نه خیلی صمیمی نه خیلی خشک،  جوری باشه که حرمت خودت و خانوادت از بین نره،  نمیدونم تونستم منظورم و برسونم یا نه

من دانشگاه خوابگاهی بودم

لیست خرید مینوشتیم یکی خرید میکرد رسید میورد تقسیم میکردیم هر کی دنگشو میداد به اونی که خرید میکرد هر دفعه هم یه نفر باید خرید میکردن یعنی چرخشی بود

براتمیز کاری واشپزی و اینا هم نوبتی بود هر روزی یه نفر 

هر دفعه هم توافق میکردیم ناهار یا شام چی باشه

صمیمیت زیاااد خوب نیس

وخدایی که به شدت کافی است....
بچه ها از نظر اخلاقی هم بگین اون دونفر چه جوری باهم رفتار کنن که بتونن دووم بیارن؟ 

معمولا تو خوابگاه و همخونه سر کار کردن   و غذا درست کردن دعوا میشه  اگ  تقسیم کنید خیلی راحت   میتونید کار کنید

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤

هزینه ها نصف گمونم ولی راز هاتونو بهم نگین زیاد هم صمیمی نشین بخصوص تا وقتی شناخت نصبی ندارین از هم. درسته ادم باید بدبین نباشه ولی احتیاط شرط عقل تو چه میدونی طرف کیه و تو چه خانواده ای بزرگ شده و چچه اخلاقایی داره. بهتره زیاد باهاش صمیمی نشی