2777
2789

پدرشوهر ابجیم بلده

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

من بلدم.ولی با توصبح نمیشه باید عملی انجام داد

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونی بگی از کجا باید تشخیص داد؟؟

کله پاچه رو از وسط نصف میکنی یعنی دهنشو باز میکنی کامل دوتیکه میشه.بعد دوتا استخون انتهایی فک که مثل شاخ میزنه بیرونو نگاه میکنی اگه رو استخون گوشت باشه دختره اگه فقط استخون باشه پسره.

البته اینو قدیمیا اعتقاد داشتن اما پدر شوهرم و این اخری مامانم انجام داد هر دو بار پسر بود و درستم بود

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
کله پاچه رو از وسط نصف میکنی یعنی دهنشو باز میکنی کامل دوتیکه میشه.بعد دوتا استخون انتهایی فک که مثل ...

عههه مررسسسیییی ببینم واس من چیه🤔

هرچی باشه سالم باشه البته انشاالله

آخه چه ربطی داره ؟؟؟؟ شنیدم از روی نبض و یک سری از علائم ظاهری متوجه میشن اما از روی کله پاچه واقعا ...

منم وقتی برای یکی انجام دادن دوتا شاخ درآوردم ،ولی واقعا این کارو انجام میدن وخیلی ها بهش اعتقاد دارن ولی من نه

خدایا شکر❤