2777
2789
عنوان

حالت تهوع شدید

149 بازدید | 18 پست

سلام من هفته 5 بارداریمم از صبح حالت تهوع خیییییلی شدید دارم دیشب هم خیلی دل درد داشتم چیکار کنممممم خییلیییی حالم بده شهرستان زندگی میکنم و جمعه دکتر زنان نیس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا فک کردی بری پیش دکتر زنان هم چی بهت میده؟من تا 9ماه حالت تهوع شدید داشتم تا قبل از اتاق زایمانم قرص دیمیترون خوردم دارو دیگه ای نداره،دل دردم اگه با لکه بینی و خونریزی و خیلی شدید نباشه طبیعیه

حالا فک کردی بری پیش دکتر زنان هم چی بهت میده؟من تا 9ماه حالت تهوع شدید داشتم تا قبل از اتاق زایمانم ...

نه لکه بینی ندارم

خب بد نباشه داروش برام نباید با تجویز دکتر باشع

منم هفته پنج و شش و هفت دلدردهای شدید داشتم...یه بارش اونقدر شدید بود که دو ساعتی حتی راه هم نمیتونستم برم...بخاطر لانه گزینیه این دردها....من نرفتم دکتر با اینکه قبلا هم یه دونه بارداری ناموفق داشتم چون میدونستم برم میگه طبیعیه ولی شما میخوای برو اگه خیلی نگرانی...سونو رفتی ببینی داخل رحمی هست یا نه؟؟

منم هفته پنج و شش و هفت دلدردهای شدید داشتم...یه بارش اونقدر شدید بود که دو ساعتی حتی راه هم نمیتونس ...

خداروشکر اگه طبیعیه که باز یکم خیالم راحت شد ممنون چشم حتما

اخه خیلییی شدیده 

من عذر میخوام اینقدر بالا می‌آوردم که دیگه میخواستم بمیرم، صفرا بالا می‌آوردم و تو 4 ماه اول بارداری 4 کیلو لاغر شدم، قرص دمیترون هم اصلا فایده نداشت،، 

خیلی درکت میکنم عزيزم اما تحمل کن 

زنجبیل ‌‌بخور،با تجویز پزشک قرص  B6 و دمیترون، سیرابی بخور، رب انار، آب لیمو، شربت به لیمو، صبح تو تخت خواب قبب بیدار شدن بيسکوئيت ساقه طلای یه تکه نون خشک بخور بعد بلند شد.. 

انشالله که یود یود تموم میشه