خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سر بچه اول پنج روز گذشت منفی بود ولی پریود نشدم ۱۰ روز گذشت مثبت شد یعنی پنج روز بعدش.ولی الان که باردارم روز موعدم مثبت شد البته با هاله.هنوز سونو نرفتم برای قلبش دعا کن قلبش تشکیل شده باشه.ممنون
خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
آخی 😍 ان شاءالله سالم سلامت باشن هم بچت هم نی نی قشنگت.توهم برای من دعاکن🙏💜
ممنون عزیزم انشالا برای توهم مثبت میشه تا روز دهم یک روز درمیون بیبی بزن