سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
من خواهر شوهرم سر بچه اولش لکه بینی داشت سر بچه دومش هم که یک ماه کامل پریود شد 😁
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
من خواهر شوهرم سر بچه اولش لکه بینی داشت سر بچه دومش هم که یک ماه کامل پریود شد 😁
من خواهرم بارداره امروز لکه بینی داشت رفت دکتر اخه هفتع بود متخصص زنان مطب بسته پیش ماما رفته شیاف پروژسترون داده گفته مقعد استعاده کن در حالی ک روش نوشته واژینال 😳
من خواهرم بارداره امروز لکه بینی داشت رفت دکتر اخه هفتع بود متخصص زنان مطب بسته پیش ماما رفته شیاف پ ...
واااااا
حتما برا پیش دکترش
خواهر شوهرم سر بارداری اول لکه بینی داشت بهش فقط استراحت دادن
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
این خواهرمم این همه رفت دکتر حتی ای وی افم جواب ندا بعد ۱۳ سال خودش حامله شد الانم ۳ ماهشه امر ...
نگرانش نکنید استرس باعث سقط میشه .منم خونریزی داشتم سقط کردم ولی دلیل نمیشه هر خونریزی به سقط ختم بشه جاریمن ۳ ماه تمام خونریزی داشت ولی بچش الان سالمه