2789
عنوان

قدلطفا بیاید

461 بازدید | 73 پست

سلام من قدم کوتاهه یعنی تا ۱۳ سالگی دیگه افزایش قد زیادی نداشتم وپاهام هم پرانتزی اگه برم دکتر احتمال هست افزایش داشته باشم 

۲۲سالمه 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بالای ۲۰ سال افزایش قد دیگه زیاد ممکن نیس اما برای پاهات حتما درمان هست فداتشم 

پول ندارم خیلی حالم بده 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
سلام چندی الان؟ 

۱۵۴

۱۵۴

باباااااا بيخيال خدايي

خودت خشكل كن فقط 

ب ظاهرت خيلي برس.

پاهاتم عمل كن

مرداي بلند اكثرا دنبال دختراي ريز و گوگولين

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش  
اگه هنوزم ورزش هایی مثل شنا و مخصوصا بسکتبال کنی تا ۴ سانت قدت کش میاد رژیم کلسیم هم بگیر

عزیزم من خاندارم با بچه سخته ورزش کنم 

گفتم شاید با دارو بشه چون فک میکنم بخاطر پاهام افزایش نداشتم

باباااااا بيخيال خدايي خودت خشكل كن فقط  ب ظاهرت خيلي برس. پاهاتم عمل كن مرداي بلند اكثرا د ...

بدم میاد از قدم 

من ١٥٧ اينام حدودا

هركيم مياد سمتم بلنننننننده 😂 خيليم بام حال ميكنن 

ديوونه اي ؟ ب خودت برس كفشاي پاشنه و لژ خشكلم بپوش خيلي ناز ميشي كه 🥰

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش