2821
2789
عنوان

🕙وقت تمومه❌

188 بازدید | 28 پست

بچه اگه الان بهتون بگن وقت و زمان موندن تو این دنیا تمومه و باید برید دنیای آخزت چه حسی یا واکنشی دارید؟

از خدا فرصت میخوایین؟

که برگردین و کارهاتو اصلاح ونین یا اصلا بعضیاشونو انجام ندید؟

هموز آماده نیستید؟.

.

.

.

.

.

.

این فرصت هرگز به شما داده نخواهد شد❌🚫

.

.

.

.

پس چرا از الان شروع نکنیم؟

الان که فرصت اینو داریم که تو این دنیا باشیم؟

بیایید تغییر رو شروع کنیم👌

من خودم الان تصمیم گرفتماز فردا نمازهامو بخونم🌹

شما چی؟

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
با کله میرم

حاظری؟

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انقد خستم که بگه بریم میگم باشه بریم

خدا دلتو آروم کنه خواهری

انشالله همه چی حل میشه

یه جوری میگی حاضری انگار حس کردم الان عزراییل تاپیک زده

شاید

خیلی خوشحال میشم که وقتم تمومه

بودن تو این دنیای مسخره چه ارزشی داره

ازش فرصت بخوام که برم تو برجم با عشقم لاو بترکونم و بقیه روزای عمرم از زندگی فوق لاکچریم لذت ببرم و کیف دنیا رو بکنم!

یا فرصت بخوام که بشینم حساب کنم چنتا یارانه رو جمع کنم رو هم بذارم که بتونم فلان چیزو بخرم!!!!

فرصت بخوام که چی بشه

باشه

خواستم یه روی دیگه دنیارو نشونتون بدم

خوددانیپس خدافظ همگی

😓🥶 پس بریم دیگه

هنوز وقتش نشده

ببین الان خیلی ها از بس سختی کشیدن که اصلا نمیگن فرصت دوباره بده، با اشتیاق دعوت قبول میکنن

مثل خودم

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز