2777
2789
عنوان

مادرشوهر

204 بازدید | 12 پست

دوستان من خودم و شوهرم هر دو شاغلیم حقوق شوهرم کاملا بابت اقساط وامی که گرفتیم میره

خرج خونه با حقوق منه، مادر شوهرم هم همسایمونه انتظار داره هر چی خرید می کنیم باهاش نصف کنیم که من خیلی کم در حد چندماهی یکبار به شوهرم اجازه ی این کار رو میدم اینم بگم پدر شوهرم خودش هم کارمند بازنشسته ن 

امروز مامانم بهم گفت که چرا اینکارو میکنی مادره آه می کشه و ..... 

نظر شما چیه؟

آه؟ 

چ آهی برای حقوقی ک شما براش کار می‌کنی بکشه اخه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه وضعشون خوبه دیگه دلیل نداره خریدکنی،چون شماقسطم میدی،اگه لازم دارن که خداخیرت بده ندارن که هیچ،ج ...

اینا خیلی عجیبن کلا پسر باید خدمتشون کنه

قسطا رو که از حقوق ما کم کنیم حقوق اونا از ما بیشتره ولی توقعاتشون زیاده

هرگز این کارو نکن تبدیل ب وظیفه میشه تو اولین دعوا هم جوری پشیمونت می‌کنه که باور نمیکنی تجربه ثابت کرده بیشتر خانواده شوهر ها قدر نمی‌دونن بعدم درآمد شوهرت که نیس بگی بابت زحمتاش حقوق توعه مال خودته حتی وظیفه نداری ب شوهرت  بدی چه برسه ب مامانش

ول کن رو نده

وقتی حقوق دارن مادرشوهرت پررو تشریف داره

درسته پدرو مادرن ولی توقعات بیجایی نباید داشته باشن

خدایی خونواده شوهر من از وقتی ازدواج کردیم یه قرونم طلب نکردن از ما حتی نونم بخریم حساب میکنن 

تو مجردیش خیلی خرید میکرده واسشون ولی الان نه

از یه جایی به بعد با خیلیا کم حرف میشی...چون میفهمی که خیلی نمیفهنت...
اینا خیلی عجیبن کلا پسر باید خدمتشون کنه  قسطا رو که از حقوق ما کم کنیم حقوق اونا از ما بیشتره ...

شانس ماست عزیزم،واسه منم بازنشستس،پولم دارن کمک نمی کنن اونوقت تمام دورو ورم می بینم چقدرپدرشون حمایت میکنه،واسه شماکه بدترتوقع بیجا دیگه دارن،خداروشکردارن شماداری قسط میدی میری سرکارکمک میکنی دیگه واقعاشورشودراواردن،اگه لازم داشتن می گفتم خداخیرت بده،ولی اینکارونکن دیگه،به شوهرتم بگومن دارم میرم سرکارکمک کنیم زندگیه خوبی داشته باشیم،والا کارخونه کمه بیرونم کارکنی بعدمادرشوهرم طلبکار،نده خواهرمن

باورتون میشه من خیار بگیرم برا درست کردن خیارشور اینم میخواد گوجه بگیرم برا رب میخواد مریض شن انتظار دارن ببریمشون دکتر

عاصی شدم از دستش اونوقت حقوق من به زور ۳ تومن میشه

کاش داشتم تا کمکشون میکردم امورات زندگی خودم با یه بچه به زور میگذره