2777
2789
عنوان

عینکم شله😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 25 پست
اره واقعا روی اعصابه. ولی فکر کنم مشکلش از فریمشه که نازکه. درستشم که کنن باز همینجوره احتمالا

نه منم دوتا عینک دارم یکیش نازکه یکیش کائوچویی ولی اصلا حس نمیکنم نازکه شل باشه یا لق بزنه البته بازم هر چی خودت صلاح میدونی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فک نکنم 🤷‍♀️

ای بابا😭 شانس عینکم ندارم. هر بار خریدم همینطوری بود.

دسته هاشم که رو سطح میذارم یکیش روی سطحه؛ ولی یکیش بالاتره. نمیدونم طبیعیه یا کجه‌... ای خدا😥

ای بابا😭 شانس عینکم ندارم. هر بار خریدم همینطوری بود. دسته هاشم که رو سطح میذارم یکیش روی سطحه؛ ...

نگا من الان دقت کردم عینک نازکم دسته هاش همینطوریه که تو میگی البته نه زیاد ولی خب بازم رو صورتم لق نمیزنه صافم وایمیسته 

فک کنم این حالت دسته هاش طبیعیه 

الان میخواستم عکس برات بزارم از عینکم نمیومد 🤦‍♀️

نگا من الان دقت کردم عینک نازکم دسته هاش همینطوریه که تو میگی البته نه زیاد ولی خب بازم رو صورتم لق ...

موقع خم شدنتون که سریع خم بشید و تکون بخورید؛ یکم روی دماغتون سر نمیخوره؟

موقع خم شدنتون که سریع خم بشید و تکون بخورید؛ یکم روی دماغتون سر نمیخوره؟

نه 

فک کنم بخاطر اون پلاستیکیا که جای بینیش داره خیلی سفته و دسته هاشم گفتم سفته البته من خیلی اندازه صورتمه شاید به قول خودت واسه صورت تو بزرگه