2777
2789
عنوان

عینکم شله😢😢

1502 بازدید | 25 پست

بچه هاااا عینکم شله😢😢

از رو دماغم سر میخوره پایین؛ یا وقتی خم میشم میخواد بیفته.

تازه امروز خریدمش.

مشکل از نوع فریم اش است و طبیعه؟؟

برای شما هم اینجوریه؟؟ چیکار کنم درست بشه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مشکل از فریمه  مال من اول درست بود انقد ضربه خورد اینطوری شد ببر برات درستش میکنن قشنگ سفت ...

اخه همین امروز خریدم.

چجور تو دو ساعت خراب میشع که نیاز به سفت کردن داسته باشه😢😢

اخه همین امروز خریدم. چجور تو دو ساعت خراب میشع که نیاز به سفت کردن داسته باشه😢😢

شاید از اول خراب بوده برو بهشون بگو یا برات درست کنن یا یه فریم دیگه کپ همون بدن بهت 

بری عوض کنیا اخه عینک دیگه همیشه باهاته هر لحظه بزنی میره رو مخت اعصابت خورد میشه 

امروز خریدم. نمیدونم مشکل از فریمشه که مدلش اینجوریه یا کج و شله واقعا 

فریمش برات گشاده

دعا کنید زود تر برم سر خونه زندگی خودم.... وزن اولیه 99.7😱وزن فعلی 97😔هدف بعدی 90😭.       هدف نهایی 70😍
بند عینک برای اینکه نیفته پایین؟؟ یا برای اینه که کلا رو صورت تکونش نده و ثابت وایسه؟؟

برا اینه که اگ از روی صورت سر خورد زمین نخوره بشکنه، جنبه زیباییم داره البته

تنها دوستم🙆 سایمه ....🥀🖤
شاید از اول خراب بوده برو بهشون بگو یا برات درست کنن یا یه فریم دیگه کپ همون بدن بهت  بری عوض ...

اره واقعا روی اعصابه.

ولی فکر کنم مشکلش از فریمشه که نازکه.

درستشم که کنن باز همینجوره احتمالا

برا اینه که اگ از روی صورت سر خورد زمین نخوره بشکنه، جنبه زیباییم داره البته

هیچ بند عینکی نیست که ثابت نگه داره روی صورت.

اینقدر رو اعصابه دلم میخواد کش پول بندازم رو دسته و بعد کش رو بندازم پس کلم تا تکون نخوره😥😥

چنین بندهایی کلا نیست؟