2777
2789
عنوان

دونه زیر بغل

128 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من دوروز پیش یه دونه زیر بغلم دیدم دونه دردناک

بعد دوروز امیروز متوجه شدم دونه بزرگ شده خیلی هم درد داره وقتی بهش دست میزنم 

توی خانواده ما سابقه سرطان زیاد بوده 

ب خاطر کرونا جرات ندارم برم دکتر برا چکاپ 

از طرفی هم خیلی میترسم

کمکم کنید کسی بوده همچین چیزی دراورده باشه ؟ دکتر چی گفته بهتون ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم که یکی دوسال پیش هم یه دونه دراوردم رفتم دکتر و سونوگرافی گفت چیزی نیست دونه چربی و این چیز ...

عزیزم نترس ماسک و شیلد بزن برو دکتر . خدای نکرده اگه مشکلیه زود حل بشه😍😍😍 انشالله که چیزی نیس و دکترم بگه خیالت راحت میشه ولی حتما برو دکتر و آزمایش بده

نه بابا دور از جون... اولا که با رعایت پروتکل بهداشتی برو دکتر برات سونو مینویسه ... دوما که هیچی نیست .. اکه شیو میکنی زیر بغلتو بخاطر همونه.. یه انتی بیوتیک میخوری خوب میشی. دقیقا چند روز پیش خواهرزادم ۱۵ سالشه اینطوری شد همینو گفت دکتر .. اصلا دستشو نمیتونست تکون بده از درد... اون دونه رو که اصلااااا

اره من. گفت بخاطر زیاد شیو کردن و استفاده از مام هست. هر روز چندبار سرکه سیب زدم زیربغلم خوب شد

خداروشکر پس خیلی هم جای نگرانی نیست چون توی اینترنت هم همین رو زده بود

عزیزم نترس ماسک و شیلد بزن برو دکتر . خدای نکرده اگه مشکلیه زود حل بشه😍😍😍 انشالله که چیزی نیس و د ...

اره ب خاطر سابقه بد خانوادگی هر سال باید چکاب برم ولی الان ب خاطر شرایط یکم ترسیدم اخه بچه کوچیک دارم 

نه بابا دور از جون... اولا که با رعایت پروتکل بهداشتی برو دکتر برات سونو مینویسه ... دوما که هیچی نی ...

وای یکم خیالم راحت شد سر شبی دیگه اشکم داشت درمیومد مرسی دوست عزیز

اره ب خاطر سابقه بد خانوادگی هر سال باید چکاب برم ولی الان ب خاطر شرایط یکم ترسیدم اخه بچه کوچیک دار ...

عزیزم نترس با ماسک و شیلد و دستکش برو مطب و آزمایشگاه خصوصی.. عزیزم اگه خدای نکرده مشکلی باشه باید زودتر برا سلامتیت اقدام کنی بخاطره بچه ای که داری سهل انگاری نکن. منم مادرم چربی کبد داره متاسفانه ۳ماه از ترس نزاشتیم بره دکتر و کبدش ورم کرده بود که رفت دکتر و دارو خورد خداروشکر داره خوب میشه. شمام نترس با رعایت کامل نکات بهداشتی برو 

وای یکم خیالم راحت شد سر شبی دیگه اشکم داشت درمیومد مرسی دوست عزیز

صد درصد بهت قول میدم هیییچی نیست ..خوده دکتر به من گفته اگه درد داشتید  نترسید ، زبونم لال اون مسائلی که گفتی اصلا درد نداره.. ببین من انقدر اینارو تجربه کردم استاد شدم.. اخه مرض خود بیمارانگاری گرفته بودم.. خداروشکر خوب شدم.