2777
2789
عنوان

نفخ و یبوست:((((((

262 بازدید | 7 پست

از اول بارداری بیچاره م کرد

من که برای نفخ دارچین زنجبیل می‌خوردم و برای یبوست خاکشیر حالا موندم بی هیچی:( هیچ کدوم الان خوب نیست بخورم

منتظرم ببینم شربتی که دکتر زنان برای یبوست بهم داده اثر میکنه، هیچی نتونسته کامل خوبم کنه تاحالا، هررررچی گفتن امتحان کردم

اگه فولیک اسید میخوری بخاطر اونه.منم داغون بودم.الوچه میخوردم یه خورده بهتر میشدم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
زیره برا خانم باردار ضرر داره??

اره طبعش گرمه

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم عطاری برای یوبوست مادرم دارو بگیرم یه چیزی بهم داد شبیه  چوب... شکستمش توش شبیه لیمو عمانی سیاه بود .‌یکمشو گفت بریز تو اب جوش تا صب بمونه بعد یه قاشق روغن بادام شیرین بریز بخور.. مامانم که خیلی راضیه.. میکفت ضرری نداره باردارها هم میخورن.... یه پودر دیکه عم هست به نام پیدرولاکس... واسه دخترم دکتر داده بود عاااالیه ..

رفتم عطاری برای یوبوست مادرم دارو بگیرم یه چیزی بهم داد شبیه  چوب... شکستمش توش شبیه لیمو عمانی ...

ممنون عزیزم دستت درد نکنه

ببینم اگه این شربته که تازه گرفتم جواب نداد میرم دنبال اینا.

دکتر طب سنتی من رفتم بهم گل قند داد، توش گلبرگ گل محمدی داره پودر نشده همینجوری نرم، حالم بد میشه نمیتونم بخورم:/

ممنون عزیزم دستت درد نکنه ببینم اگه این شربته که تازه گرفتم جواب نداد میرم دنبال اینا. دکتر طب سنت ...

خواهش میکنم عزیزم. اره دم کرده  گل محمدی خیلی خوبه . چند تا غنچشو بنداز تو قوری بعد صافش کن بخور .. دمنوشه دیگه خوبه ..گلبرکاشو نزار بره تو دهنت که بدت بیاد..ولی اون چوبه عالیه . حیف همه رو شکوندم واسه مامانم اماده کردم وگرنه عکسشو میزاشتم. چوب گرده سیاهه شبیه نِی