یا اونم سه تیکه مانتو و زیر دکمه و شلوار بگیرم؟؟کدوم شماره لباس بیشتر استفاده میشه؟؟
گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
زیاده عزیزم من پسرم سایز صفرهاش 1ماهه کوچیک شد،الانم واسه دخترم 3دست سایز صفر تیکه ای گرفتم با سرهمی و رامپرز هنوز صفراش بزرگن واسش ازبس ریزه ولی خب 20تیکه هم لازم نمیشه
زیاده عزیزم من پسرم سایز صفرهاش 1ماهه کوچیک شد،الانم واسه دخترم 3دست سایز صفر تیکه ای گرفتم با سرهمی ...
نه بیست تیکش لباس نیست
دوتا شلوار و دوتا بولیز استین دار و یه زیر دکمه ایی و یه شورت
بقیش قنداق و بند ناف و ایناس
خب بنظرت شماره یک ودو رو سه تیکه بخرم یا پنج تیکه