2777
2789
عنوان

این چه اتصافیه

131 بازدید | 23 پست

مادر پدر من هرچی میشه نفرین میکنن

مادر بزرگم میکه داغ ندیدن ک هی نفرین میکنن

دایی من ک ۱۷ سالش بودو پدر بزرگم نفرین کرد بری برنگردی کفششو پرت کرد تو کوچه عصرش خبر دادن رفته زیر ماشین و فوت کرد

۳۰ سال مادر  بزرگم تا الان گریه میکنع پسرم پسرم

اگ بچه دارید براش دعا کنین اگ بد یود  دعا کنین ب راه راست هدایت بشه 

چجور پدر مادرا بچشونو نفرین میکنن

مادر من هرچی میشه هی نفرین میکنع

دلم از دنیا گرفته

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من روانشناسی خوندم و مطالعاتی داشتم، نفرین مادر خیلی خطرناکه نه از جهت نفرینش، از جهت تلقین و باورش، هیچوقت حتی الکی بچه رو نفرین نکنید و از کلمات گمشو، خفه شو، از جلوی چشمم برو، بری دیگه برنگردی و امثال اینا استفاده نکنید

نفرین مادرا از ته دل نمیشه .... اذیتش نکن سر به سرش نزار به حرفاش گوش بده که نفرین نکنه 

خودم ازش خستم خیلی دلم ازش گرفت ارزوی محبتشو دخترم عزیزم دوست دارم ب دلم مونده ولی همش روی تله دیدم رو خودمم تاصیر گداشته

من روانشناسی خوندم و مطالعاتی داشتم، نفرین مادر خیلی خطرناکه نه از جهت نفرینش، از جهت تلقین و باورش، ...

خانم روانشناس اینارو باید به مادرش بگی نه خودش برای خودش یه راهکار بده که در معرض نفرین قرار نده خودشو

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
خودم ازش خستم خیلی دلم ازش گرفت ارزوی محبتشو دخترم عزیزم دوست دارم ب دلم مونده ولی همش روی تله دیدم ...

میدونم چی میگی میفهممت خیلی سخته ولی چاره چیه ؟؟

خداقل بهونه دستش ندی که اعصابتو خورد نکنه که بهتره برات

خانم روانشناس اینارو باید به مادرش بگی نه خودش برای خودش یه راهکار بده که در معرض نفرین قرار نده خود ...

خانم من با استارتر نبودم، کلی گفتم برای همه، اینجا پر از مادره

ضمنا من روانشناس نیستم الان، قبلا مدت کوتاهی بودم

میدونم چی میگی میفهممت خیلی سخته ولی چاره چیه ؟؟ خداقل بهونه دستش ندی که اعصابتو خورد نکنه که بهتره ...

هیچی همش دارم دعا میکنم از این خونه برم

میکم برم خوابگاه باز نفرین میکنه بری اوتجا اذیتت کنن دعا میکنم ازدواج کنم میگ بری شوهرت پدرتو دربیاره

خودم ازش خستم خیلی دلم ازش گرفت ارزوی محبتشو دخترم عزیزم دوست دارم ب دلم مونده ولی همش روی تله دیدم ...

راهکار برای شما اینه که باور کنی نفرین ناحق نمیگیره البته چون نفرین را باور داری میگم وگرنه اصلا معلوم نیست به حقش هم بگیره

اونی که من گفتم تاثیر نفرین شدن بر خود فرد بود نه یه مساله ماوراءالطبیعه

هیچی همش دارم دعا میکنم از این خونه برم میکم برم خوابگاه باز نفرین میکنه بری اوتجا اذیتت کنن دعا می ...

دعا کن لطف و کرم خدا زیاده ان شالله که درست میشه به خواهرت بگو باهاش حرف بزنه بگه آدم برای دشمنشم انقد بد نمیخوا چرا خودتو با بچت در انداختی،؟؟حالا جوونه یه کاری بر خلاف میل تووکنه نباید نفرین کنی ....

یا بهش نامه بنویس یا پیام بده

من خودم خودمو نفرين ميكنم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
راهکار برای شما اینه که باور کنی نفرین ناحق نمیگیره البته چون نفرین را باور داری میگم وگرنه اصلا معل ...

دلم میگیره

رفتاراش جوریه ک بچه احساس میکنه گناه بزرگی مرتکب شده و همش حس عذاب و افسردگی میگیره

نمیدونه چقدر داره با رفتاراش بهم ضربه میزنه

منو برد دکتر ک دکتر بهم بگ من روانیم ولی دکتر گف دخترت پره استرسه وگرن مشکلی نراره