برا خودش یه چیزی خریده بود بعد من بهش از قبل گفته بودم بادی اسپلش میخوام از یه مارک خاص که کم گیر میاد خودش که داره میگه یادم نبوده تو میخواستی والا بهت زنگ میزدم منم قهر کردم گفتم توقع داشتم وقتی برا خودت خریدی برا خواهرتم خریدی فرستادی به منم خبر میدادی یه اخمی هم بهش کردم که دیگه یادش نره باید به منم خبر بده
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
ن عزیزم کاملا ب جا بوده وقتی واس خواهرش یادشه و شما رو یادش میره خیلی زشت و ناراحت کننده اس ،باهاش سرسنگین باش😠
عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست. پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم. اللهم ارزقنا شهادت
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
البته برا خواهرش بادی لوشن گرفته من بادی اسپلش میخواستم داشتن هم ولی نگرفته برام .چنان اخمی کردم بهش فک کنم اسم بادی اسپلش ویکتوریا سکرت تا اخر عمرش یادش نره
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
البته برا خواهرش بادی لوشن گرفته من بادی اسپلش میخواستم داشتن هم ولی نگرفته برام .چنان اخمی کر ...
کار خوبی کردی.
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.