2821
2789
عنوان

تخمک گذاری

750 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها ی سوال دارم ،من ماه های قبل که هیچ دارویی واسه بارداری استفاده نمیکردم وقت تخمک گذاری زیر شکمم یکی دو روزی درد میکرد و دردش هم تقریبا زیاد بود ،حالا برعکس این ماه لتروزول خوردم روز ۶،۷،امپول هاش ام جی زدم ،استرادیول هم خوردم، رو حساب خودم امروز روز تخمک گذاریم بود ولی هیچ علامتی نداشتم اصلا هیچ دردی حس نکردم ،دلیلش چیه یعنی ممکنه تخمک گذاری نکرده باشم ؟!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فولیکولت چند بود

خوب بود چند تا فولیکول غالب داشتم ،ولی ضخامتم  یکم کم بود ،که دکتر گفت تا سه روزه دیگه جا داره واسه زیاد شدن ،روزی یکی استرادیول میخوردم گفت روزی سه تا بخور ،

من درد دارم کمی ولی ترشح اصلا😒

من تعجبم با این همه دارو هیچ دردی ندارم ،پارسال هم همین دارو ها رو استفاده کردم هاش سی جی هم زدم تا دو هفته شکم درد امانم رو بریده بود ،

تو ک این همه داری دارو می خوری از کیت هم استفاده کن ی موقعه زمان تخمک گذاری و از دست ندی منم این ماه ...

قیمت کیت چنده تا حالا استفاده نکردم ،نمیدونم چطوریه از کحا بفهمم تخمک گذاری کردم

قیمت کیت چنده تا حالا استفاده نکردم ،نمیدونم چطوریه از کحا بفهمم تخمک گذاری کردم

یه بسته ۵ تا داره ۱۵ تومن باید ادرارت و بریزی تو لیوان کیت و بزار داخلش هر وقت دوتا خط همرتگ شد یعنی فردا تخمک گذاریته