2777
2789
عنوان

هیچکس ..

83 بازدید | 10 پست

حق نداره به شهر و همشهریای کسی توهین کنه

یکی از دوستانم همشهری ما نیست اومده تو شهر ما نون شهرمونو میخوره زندگی میکنه

بعد تو روم هزارتوهین به همشهریام و شهرم میکنه 

منم چون بزرگرتره جوابشو نمیدم

واقعا جای من باشین چکار میکنین

خیلی ناراحتم از حرفاش😢

اگه از یه نفر از شهری یا قومیتی بدی دیدیم که نباید همه رو جمع ببندیم

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍

😑😑😑😑

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکوت#

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

عزیزم هر کس رو که میخوای بشناسی ببین چه نظراتی در مورد دیگران میده  بعدشم یک آدم با شخصیت هیچ وقت حق توهین به هیچ فرد و یا قومی رو نداره

شما هم بهتره بخاطر حرف پوچ دیگران خودتون رو ناراحت نکنید

بگو قبل قضاوت شهر ما ی نگاه ب همشهریای خودت بنداز.

منم یکی بود میگف شهرتون اینحوری شما بچهای روستایین اینجوری داهاتی هستین شعورتون فهمتون پایین گفتم همشهریای خودتو دیدی خوبع هممون تو ی شهرستانیم چی هستین آخه سوسولن بیشتریاشون بیفرهنگاتونم دیدیم اسم چن نفرم گفتم آخرش گفتم بلا نسبت

باز گف روستاتون اینجوری اونجوری بو میدع گفتم همشهریای ما باکلاسن همشون درس خونن.

گفتم حالا دلیل نمیشه چون بابای ت بیشتر از بابای من درس خوندع باشه باشعورتر باشه موتادع علافه فقط مدرک دارع مادرتم ی شغل خوبی دارع حالا نمیخاد خودتو بگیری.

کلاستون از حرف زدنتون معلوم. فک نکن ما از شما پایینتریم اتفاقن شما فعلن ی ذرع رشد عقلیتون کمترع زیادی پررو و لوس سوسولین.

گفتم اگ اینقد بدیم چرا همشهریاتون شهرما میان روستای ما میان میگن قشنگه چیه همونجا بیفتین دیگ اونجا قشنگترع ک ی عالمه پارک دارع دریا دارع.

پز مادرتم ندع دم خاله گرم ک پیشرفت کردع بعدش گف وا آبجی من ک چیزی نگفتم چرا انتقاد پذیر نیستی منم گفتم حرفم در حد انتقاد بود مثه ت فقط مثه ت مودب نیستم شما ک شعورتون بالاهه مثلن ببخش. اون فرد دخترخالم بود دوبلرع آشتی کردیم😆

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
بگو قبل قضاوت شهر ما ی نگاه ب همشهریای خودت بنداز. منم یکی بود میگف شهرتون اینحوری شما بچهای روستای ...

😂ایول دمت گرم

طرف من یه جوری حرف میزنه که میمونی چی بهش بگی فقط

ولی من اصلا به شهرش و همشهریاش توهین نمیکنم بازم اینو می‌بینه ولی دوباره ادامه میده

اصلا انگار با خودمم مشکل داره...میگه نمیفهممت😨درحالیکه اصلا من تا الان نه قومیتی فکر کردم نه به همشهری بودن یا نبودن

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍
😂ایول دمت گرم طرف من یه جوری حرف میزنه که میمونی چی بهش بگی فقط ولی من اصلا به شهرش و همشهریاش تو ...

فدات.

ت هم جوابش بدع سکوت نکن چرا توهین میکنه

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
من حرمت بزرگتر بودنشو نگه میدارم

اگ خیلی بهش احترام بزاری پررو میشه لاقل جوابشو بدع محترمانه