باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
عزیزم اگه منظورت قرمزی شبیه به نیش حشره هست ممکنه حساسیت باشه ، اما اگه منظورت خون مردگی هست که همون کبودیه و ظاهرا بدون دلیل خاصی میاد و چند روز بعد خوب می شه ، اینو جدی بگیر . اول تو اینترنت درموردش سرچ کن ...اطلاعاتی هست . نیاز دیدی برو دکتر
اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
نه خون مردگی نیست فقط قرمز میشه بعد که زل الورا میزنم میره دوباره یه جای دیگه بدنم قرمز میشه روی &nb ...
ان شاالله که چیز مهمی نیست اما باز اینترنت سرچ کن ، با عکسای نت مقایسه کن ، مطمئن شو
اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی