2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اون موقعی که توهم علامت نزنی باردار میشی

خیلیا کلا بارداریشون بدون علامته 

ان شاءالله ماه بعد تاپیک مادر شدنتو بزنی  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
چیکار کنم؟

میگم اروم باش خیلی ب نتیجه اش فکر نکن ،،دقیقا وقتی انتظارشو نداری حامله میشی

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
عزیزم اون موقعی که توهم علامت نزنی باردار میشی خیلیا کلا بارداریشون بدون علامته  ان شاءالله م ...

آخه خیلی عجیب بود. من از یه هفته بعد اقدام یعنی حدود ۱۰روز قبل پری رحمم خیلی درد میکرد درحالیکه قبلا اون حد از دردوقبلا فقط موقع پری داشتم. از لانه گزینی نبوده پس از چی بوده. بقیه علائم مثه درد سینه و تخمدانو اینا باز با علائم پری مشابه هستش ولی رحم چرا؟؟

آخه خیلی عجیب بود. من از یه هفته بعد اقدام یعنی حدود ۱۰روز قبل پری رحمم خیلی درد میکرد درحالیکه قبلا ...

کیست نداری؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
منم یک ساله بس این ضربه ها رو خوردم دیگه واسم عادی شده حتی بی بی هامم مثبت میشدن😭

بد دردیه. بعد میبینم بعضیا با وجود اینکه جلوگیریم کردن باز اتفاقی باردار شدن. خدایی بدشانسیم

میگم اروم باش خیلی ب نتیجه اش فکر نکن ،،دقیقا وقتی انتظارشو نداری حامله میشی

کلومیفن میخورم اگه نشه لابد بعدا میگن آی وی اف کن. ولی پولشو ندارم بیچاره میشیم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792