2777
2789
عنوان

بچه پسر

163 بازدید | 12 پست

سلام .دوستان اعصابم خورده هر دفعه زن عموی شوهرم منو دیدینی میگه ببینم دخترت شده انقد ادم حسودیه میترسه بچه من پسر بشه .کل خانواده شوهرم بچه هاشون پسره گیر میده ب من .من تازه یه سال ازدواج کردم 

بگو دختر داشتن لیاقت میخواد که یسریا ندارن

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 
بگو دختر داشتن لیاقت میخواد که یسریا ندارن

اصلا اعصابم خورد میشه اخه ب تو چ ربطی داره همش دست نوشو میکشه سر من میگه بچت دختر بشه اونروز دوباره میگه من میدونم تو دختر زای دخترت میشه 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اصلا اعصابم خورد میشه اخه ب تو چ ربطی داره همش دست نوشو میکشه سر من میگه بچت دختر بشه اونروز دوباره ...

جنسیت با مرد 

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
اصلا اعصابم خورد میشه اخه ب تو چ ربطی داره همش دست نوشو میکشه سر من میگه بچت دختر بشه اونروز دوباره ...

چرا انقدر بی زبونین بگو اره من دختر زام هرکی دختر داره جاش وسط بهشته عقده پسر ندارم مگه پسرای شما چه گلی به سرتون زدن

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 
یعنی هر کس دختر نداره بی لیاقت؟.....................😊

نه عزیزم منظورم به یسری از ادما بود که فکر میکنن دختر بده وگرنه من عاشق بچه پسرم اما دختر خیلی دلسوزه 

چرا چرت میگی . الان قشنگ به پسر دارا توهین کردی😑👎

چرت خودت میگی که نفهمیدی حرفم توهین به پسر دارا نیستن و به اوناییه که بین دختر پسر فرق میزارن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز