دنیز_موقشنگ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 4075 عنوان اقایون خانوما بیاید اقایون حتما بیاید بیایدا😐 154 بازدید | 14 پست قانون جذب راسته یعنی به یکی زیاد فکر کنم دوستم داره؟چرا پس من حس میکنم دوستم داره ازکجا بفهمم داره یانه 🤣دعا کنید مابهم برسیم تاشمام ازدست من خلاص شید کلا ۲۰تا تاپیک بزنم ۲۳تاش درمورد همینه😶خوب کسی کمکم نمیکنه که ازکجا بفهمم همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا! 1399/05/09 | 19:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیز_موقشنگ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 4075 حوصله ندالم🙁 بگووووو😷 همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!
شهابه عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 5647 والا شما به همم که برسید فکر نکنماز دستت خلاص شیم😁 ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡
دنیز_موقشنگ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 4075 انشالله ک راسته 😘 همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!
دنیز_موقشنگ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 4075 والا شما به همم که برسید فکر نکنماز دستت خلاص شیم😁 🤣🤣🤣روزی صدتا تاپیک میزنم خوب کسی نمیگه همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!
دنیز_موقشنگ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 4075 ربطش به آقایون چی بود؟؟؟ خوب اقایون بهتر میدونن همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!
dokhtaraban عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 5170 خوب اقایون بهتر میدونن آها!اگه میگفتی آقایون نیان فکر کنم همشون سرازیرمیشدن
دنیز_موقشنگ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 4075 آها! اگه میگفتی آقایون نیان فکر کنم همشون سرازیرمیشدن هم اون🤣همم اقایون بهتر میدونن همجنسشون چجوریه عاشق شدنشون همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 انشالله به هم برسید؛ آمین.چه نزدیک است جانِ تو به جانمکه هر چیزی که اندیشی؛ بدانم...ضمیرِ همدِگَر دانند یاراننَباشَم یارِ صادق؛ گَر ندانم!مولانا# تو دوست داشتن؛ به حِسِت اعتماد کن؛ اگه حِسئت میگه؛ دوسِت داره؛ قطعا همین طوره. حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
دنیز_موقشنگ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 4075 انشالله به هم برسید؛ آمین. چه نزدیک است جانِ تو به جانم که هر چیزی که اندیشی؛ بدانم... ضمیرِ ه ... 😓😘حسم که میگه دوستم داره همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!