2777
2789
منم نظر خودم رو گفتم 💝شما اگر راضی هستید از شرایط خودتون دلیلی نداره در راستای متقاعد کردن من ،ریپل ...

چشم منتظر دستور شما بودم 

من نیازی به متقاعد کردن شما ندارم راحت باش

کاربر جدید نیستم 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دانشگاه رفتم درسم خوندم 😊 ازدواج هدف نیست ولی یه ازدواج خوب وانتخاب خوب قطعا آرامش بخش وتکمیل ک ...

افرین دقیقا 

من لحظات دونفره وعاشقانه باهمسرموباهیچی عوض نمیکنم 

ازدواج خوب میتونه ادمهاروبه عرش برسونه

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  
وااای من عاشق نی نی ها هستم♥️♥️♥️🥰🥰

منم عاشق بچه ها هستم نه بچه دار شدن و صرفا موجود دیگری رو اضافه کردن💝اگر عاشق نینی ها هستیم هزاران نینی تو مراکز بی سرپرست نگهداری میشن میتونیم عشقمون زود تقدیم اون ها بکنیم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩

نه صرفا به خاطر حرف مردم و ارضای حس مادری و پدری موجود بی گناهی رو اضافه بکنیم .

💝موفق باشید  گفتم که نظرات و غایت آدم ها فرق می‌کنه 💕 من بچه دار شدن رو صرفا چیز بیخودی می‌ ...

این فقط نظرشماست بایدادم نظرهای تااین حدمتفاوتش روبه دیگران نگه واگرکسی بااین نظرمتفاوت مخالفه عجیب ندونه 

چون تفاوت درخودش هست وبایدبپذیره

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  
افرین دقیقا  من لحظات دونفره وعاشقانه باهمسرموباهیچی عوض نمیکنم  ازدواج خوب میتونه ادمها ...

دقیقا همینه عزیزم هیچی لذت بخش تر از زندگی درکمال آرامش وبا عشق نیست قشنگ حس میکنی چقد همه جی خوبه وچقدر خوشبختی

کاربر جدید نیستم 😊
افرین دقیقا  من لحظات دونفره وعاشقانه باهمسرموباهیچی عوض نمیکنم  ازدواج خوب میتونه ادمها ...

بله عزیزم.با ازدواج عاشقانه زود موافق هستم اما با  ازدواج سنتی زود موافق نیستم 

اگه دو نفر عاشق هم باشن از قبل آره چه خوبه که زود ازدواج کنن 

اما ازدواج سنتی معنا ندارع 

به هر حال باز بعضیا دلشون به همون طلا و پولاشون خوشه ما بد بخت بیچاره ها اونم نداریم،هر کی هر چی دار ...

انشاالله خدا بزرگه گلم فکرشو نکن حالا بشینی غصه بخوری خودتو مریض کنی تو این شرایط باید دکترم بری فکرشم نکن انشاالله ب حق این روز عزیز خدا برکت فراوان ب زندگیت بده

چه فایده، اگه خدای نکرده شما نه، کس دیگه، تو سن سی و پنج سالگی مجبورشه جدا شه یا شوهرش فوت شه چی؟

فرهنگ داغون داغونه. وقتی زن فقط تا سی وقت ازدواج داشته باشه یعنی بدبختی این افتخار نداره

من کارشناس ارشد معماری ازدانشگاه تهران بامعدل بالای۱۹هستم والان دفترفنی دارم رتبه لیساسم ۲رقمی  ...

حالمو بهم زدی. کاش میگفتی یه انسان درجه 1 هستم. وقتی دهان باز میکنم حواسم به کسی که از من پایینتره هم هست.

اخلاق در ایران زیر صد من خاک رفته

من کارشناس ارشد معماری ازدانشگاه تهران بامعدل بالای۱۹هستم والان دفترفنی دارم رتبه لیساسم ۲رقمی  ...

خیلی سعی کردم ارتباط این کامنت شما با موضوع تاپیک استارتر رو درک کنم نشد

طرف از نداری و سختیش میگه شما از داشته هات

چرا نمیتونم درک کنم طرز فکر شمارو؟