2777
2789
مگه ازدواج جلوی اینارومیگیره؟چه ربطی به هم دارن؟پروفسورسمیعی ۲۰ساله ازدواج کرد..‌ من وقتی نامزدکردم ...

چون شما یا پروفسور سمیعی یا تک و توکی اینجوری بودن قرار نیست قاعده کلی درست کنین!

سن مناسب ازدواج رو روانشناسها برای دختر بین ۲۵ تا ۳۰ میدونن و اینکه شما این کار رو کردی دلیل نمیشه درست باشه

احسنت♥️ منم ترم ۳ هستم به همه کارامم میرسم اینایی که میگن نمبشه تنبلن

دقیقا

اینجوری که میگت پزشک هایانخبه هاکلابایدمجردبمونن 

فکرمیکنن هرکی متاهله فقط کارش پختن قورمه سبزیه

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون شما یا پروفسور سمیعی یا تک و توکی اینجوری بودن قرار نیست قاعده کلی درست کنین! سن مناسب ازدواج ر ...

خوب افرین شماهم میگی تا۳۰ منم گفتم ۲۰تا۳۰ 

ولی دوستان میگن ۳۵به بالا

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  
من توزندگیم هم درس خوندم توبهترین دانشگاه  هم کارعالی دارم بادرامدخوب هم بچه  هم کمونچه ...

💝موفق باشید 

گفتم که نظرات و غایت آدم ها فرق می‌کنه 💕

من بچه دار شدن رو صرفا چیز بیخودی می‌دونم 💝

تحصیلات درجه 1 میشه چی؟ 

من کارشناس ارشد معماری ازدانشگاه تهران بامعدل بالای۱۹هستم والان دفترفنی دارم

رتبه لیساسم ۲رقمی 

ارشدم تک رقمی 

همسرم دکترای مکانیک ازدانشگاه امیرکبیراستاددانشگاه ورئیس قسمتی ازایران خودرو

قیمت طلا و خونه و گوشی و ماشین رفته بالا به جهنم یه کاریش میکنیم 

قیمت برنج و خوراکی ها چرا اینقد گرون شده آخه ؟؟؟حداقل رحم کنن به مردم و بچه ها که بتونن حداقل یه غذا بخورن

گوشتو آجیل و فلان و بهمان گرون شد به جهنم 

حداقل قیمت برنج و تخم مرغ و مرغ و سیب زمینی و رب و روغن  رو کنترل کنن مردم بتونن بخرن

یعنی همه جوره دهنمون سرویس شده بخدا ،،،،

چقدر تفاخر میکنید به داشته ها و توانایی هاتون. ادم حالش بد میشه. خیلی ها از شماها پایین تر یا بالاترند. اینکه بیاین موجودیتونو ریز به ریز بیان کنین چه معنی میده؟ استارتر با شما نیستم. 

من دانشگاه رفتم درسم خوندم 😊 ازدواج هدف نیست ولی یه ازدواج خوب وانتخاب خوب قطعا آرامش بخش وتکمیل ک ...

منم نظر خودم رو گفتم 💝شما اگر راضی هستید از شرایط خودتون دلیلی نداره در راستای متقاعد کردن من ،ریپلای کنید .

از آرامش و خوشبختیتون لذت ببرید 💝