2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این فقط نظرشماست  واصلااصولی ودرست نیست  لزومی نداره بامن بحث کنید شما۵۰سالگی ازدواج کن ...

من ۱۸ازدواج کردم الانم ۳۱سالمه. به هیچ وجه ازدواج زود رو به هیچ کس توصیه نمیکنم چون تو سن پایین ملاکها و طرز فکر تکامل پیدا نکرده ۲۵سالگی به بعد عقل کامل و پخته میشه. اتفاقا تو فامیلمون ازدواج کردن خیلی خوش بخترن و انتخابهای بهتری انجام دادن

اره عزیزم برای ازدواج سنتی خیلی زود هست  چرا باید خودمون رو زود در گیر زندگی متاهلی بکنیم ؟

شریک زندگیتون رواگه اصولی انتخاب کنید درگیری نیست بلکه یه زندگی سراسرعشقه 

من باهمسرم ۲۱سالگی اشناشدم ۲۳ازدواج کردم

هردوتحصیلات درجه ۱داریم 

و۸ساله داریم به خوشی زندگی میکنیم

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  
اره عزیزم برای ازدواج سنتی خیلی زود هست  چرا باید خودمون رو زود در گیر زندگی متاهلی بکنیم ؟

مگه زندگی متاهلی چشه؟ 

من خودم 21عقد کردم الان 30سالمه در کنار شوهرم وبچه هام از زندگی لذت میبرم وخداروشکر راضیم 

کاربر جدید نیستم 😊
این فقط نظرشماست  واصلااصولی ودرست نیست  لزومی نداره بامن بحث کنید شما۵۰سالگی ازدواج کن ...

شما فرهنگ اطراف خودتونو رو دارید به کل جامعه ربط میدید نظر درست و اصولی در این مورد معنایی نداره

پستم را نخوندید گفتم حرفم در مورد خودم نیست

شما خودتونو تو سی و پنج سالگی پیر و از کار افتاده کنید، مشکلی نیست 

کی گفته ۳۵ پیره. مگه قراره بخاطر زایمان ادم ازدواج کنه. ۲۰و۲۳خیلی زوده برا ازدواج. مگه قراره چند تا ...

آره والا من ۲۵ شوهرم کردم میگم زوده کاش ۲۸ ازدواج کرده بودم با اینکه از زندگیمم راضیم کاملا .دیگه الان کسی دنبال بچه نیست ...من خودم الان سی سالمه نمیخوام بچه فعلا شرایطش هم هست 

مگه زندگی متاهلی چشه؟  من خودم 21عقد کردم الان 30سالمه در کنار شوهرم وبچه هام از زندگی لذت میب ...

خب عزیزم هدف آدم ها تو زندگی متفاوته .من صرفا ازدواج و بچه دار شده رو خوشبختی نمیدونم💝

اره خب  مگه یه دختر تو زندگیش فقط باید ازدواج کنه درس و کار و موفقیت و موقعیت اجتماعی چی

مگه ازدواج جلوی اینارومیگیره؟چه ربطی به هم دارن؟پروفسورسمیعی ۲۰ساله ازدواج کرد..‌

من وقتی نامزدکردم اولای درسم بود 

تاارشدپیش رفتم اونم دانشگاه تهران

کارعالی هم دارم 

بچه ام دارم

مگه ادم فقط ۱کاربایدانجام بده

یاشوهرکنه یادرس بخونه؟؟؟؟؟

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  
منم ۲۳ازدواج کردم  دختر۲/۵سالشه والان ۳۱سالمه ام خیلی راضیم  وتاارشدادامه دادم اونم دان ...

احسنت♥️

منم ترم ۳ هستم به همه کارامم میرسم

اینایی که میگن نمبشه تنبلن

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد
خب عزیزم هدف آدم ها تو زندگی متفاوته .من صرفا ازدواج و بچه دار شده رو خوشبختی نمیدونم💝

من توزندگیم هم درس خوندم توبهترین دانشگاه 

هم کارعالی دارم بادرامدخوب هم بچه 

هم کمونچه رودرحددرجه ۱وحرفه ای اموزش دیدم

فکرنمیکنن برای ۱خانوم کم باشه

من دانشگاه رفتم درسم خوندم 😊

ازدواج هدف نیست ولی یه ازدواج خوب وانتخاب خوب قطعا آرامش بخش وتکمیل کننده اس 

شما هم قرار نیست هرکی باشما مخالفه  محکومش کنی به اینکه نهایت هدفش ازدواج بوده

کاربر جدید نیستم 😊