2777
2789
عنوان

1ملیون گوشت...

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 20 پست

گوشت گوسفند مگه کیلو چنده؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
رون ۳کیلو۶۰۰بود  سردستام ۳کیلونمیدونم  با۱و۷۰۰گوساله  وحشتناکه گرونی  واق ...

عزیزم خداروشکر کن 8.9 کیلو گوشت خریدی.خیلیا سال تا سال نمیتونن بخرن حتی نیم کیلو.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فخر فروشی نکن. حالا هرچی چقد خریدی به کسی چه ربطی داره . همه هم میدونن گرونی هس نیازی نیس دم ب دقیقه ...

خاک برسر حقیراونکه بخوادباگوشت فخربفروشه 

بیخیال بابااینجااونقدرعقده ای زیادشده نمیشه حرف زد قفل میکنم 

لیاقتتون اینه فقروگرونی بیدادمیکنه 

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  
خاک برسر حقیراونکه بخوادباگوشت فخربفروشه  بیخیال بابااینجااونقدرعقده ای زیادشده نمیشه حرف ز ...

عزیزم از گرونی ناراحتی چرا با مردم پرخاش میکنی؟!!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیزم خداروشکر کن 8.9 کیلو گوشت خریدی.خیلیا سال تا سال نمیتونن بخرن حتی نیم کیلو.

همسرمن دکتراداره خودمم ارشدبهترین دانشگاه بایدشکرکنیم فقط شکممون سیره؟خاک توسرما

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم