2777
2789
باورکن اولا خودتو هرجورکه هستی دوست داشته باش وازخدا شاکر باش که سالمی خیلیها حاضرن چاق باشن اما بیم ...

واقعا 

بعضی وقتا نعمتا برایمون وجودشون عادی میشه یکیش همین سلامتی 

درست میگی ناشکری میکنم 

آفرین به تو  چه ورزشی رفتی  رژیمم گرفتی

من رفتم بدنسازی ولی چون وزنم زیاد بود الان زانو دردم شما اول یه ورزش برو که وزنت بیاد پایین بعد برو بدنسازی

رژیم نه چون اراده ندارم راستش ولی غذامو کمتر از قبل میخورم میوه و اینا زیاد میخورم 

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم بدنسازی ولی چون وزنم زیاد بود الان زانو دردم شما اول یه ورزش برو که وزنت بیاد پایین بعد برو ...

خوبه که بدون رژیم وزن کم کردی 

حتما باشگاهها باز شه میرم 

مثلا پیلاتس و ایروبیک 

خوبه که بدون رژیم وزن کم کردی  حتما باشگاهها باز شه میرم  مثلا پیلاتس و ایروبیک

آره ولی غذایی که میخوردمو کمتر میخوردم

آره حتما برو پیلاتس، زومبا، فیتنس،... 

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند! 
حتما میرم  الانم میرم کرفسو نصب میکنم خیلی خوبه برای کالری شماری

آره عزیزم موفق باشی

همشون عوارضه عزیزم من رژیم آویسا گرفتم دو ماهه 10 کیلو کم کردم هیچی هم حذف نمیشد برنج و نون داشت حتی بستنی و کیک چون گشنگی نداشت آدم خسته نمیشد تضمینی هم بود لاغر نمیکردی هزینه رو پس میدادن خواستی شمارشو برات میفرستم 

همشون عوارضه عزیزم من رژیم آویسا گرفتم دو ماهه 10 کیلو کم کردم هیچی هم حذف نمیشد برنج و نون داشت حتی ...

سلام عزیزم ممنون میشم شمارشو بدید 

چقدر براتون خوشحالم که وزن کم کردین امیدوارم همیشه موفق باشین 

چقدر کم کردین ؟عوارض نداشت 

26کیلو در مدت 5ماه،  عوارض نداشت خدارو شکر فقط ی کم تهوعش ناخوشایند بود اونم اوایلش بود که بعضی نکاتو رعایت نکردم بعد دیگه کم کم دستم اومد که قبل و بعد از کپسول نباید چیزی بخورم، در مجموع از رژیم گرفتن راحتتر بود.