2777
2789
عنوان

قائدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 32 پست

رابطه ازپشت به هیچ وجهههه باعث بارداری نمیشه

فقط مواظب باش مایع من .... ی روی واژنت ریخته نشه کلا نزدیکش نشه بعدرابطه هم خودتو تمیزبشور الکی هم قرص نحور هورمون هات بهم میریزه نگران نباش اورژانسی بهم میزنه دوره رو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم باکره بودمو رابطه از پشت داشتم  ولی بعلت حلقوی بودن بکارتم با کمی منی حامله شدم ولی سقط شد

چندی پیش شنیدم که مردی میگوید:زن مثال لیمو شیرین است.تا دست میزنی تلخ میشود🍋کسی نبود به او بگوید:تا کارد بر دل لیمو شیرین نزنی تلخ نمیشود♥➷
پریود نشدی شما؟

2ساله میشم اما عید امسال 2ماه پری نشدم گفتن مشکلات هورمونیه اما بعد 2ماه رفتم سونوگرافی گف حامله ای

چندی پیش شنیدم که مردی میگوید:زن مثال لیمو شیرین است.تا دست میزنی تلخ میشود🍋کسی نبود به او بگوید:تا کارد بر دل لیمو شیرین نزنی تلخ نمیشود♥➷
2ساله میشم اما عید امسال 2ماه پری نشدم گفتن مشکلات هورمونیه اما بعد 2ماه رفتم سونوگرافی گف حامله ای

نامزد بودی ؟وای من خیلی میترسم اخه قرصم خوردم شما بعدش قرص نخوردی؟عزیزم ایشالله همیشه تنت سلامت