2777
2789

لپه باشه خوشمزه تره

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برنج و لپه رو جدا جدا میپزم 

تی یظرف مرغ یا گوشت رو با پیاز تفت میدم ادویه و رب گوجه و رب انار و اگه داشته باشم یخورده گوجه و سبزیجات معطر میریزم بعدبزنج و لپه رو اضافه میکنم  و مخلوط میکنم بعد ی لیوان اب میریزم  میزارم یخورده بپزه 

بعد توی یظرف اب رو جوش میارم برگ مو رو میندازم توش ی چندتا  جوش بزنه که نگش عوض بشه بعد اروم در میارم و ابکش میکنم   

یخورده که موادم سرد شد میپیچم و میچینمش تو قابلمه  روش هم اب و روغن و یخورده رب انار رو مخلوط میکنم  میریزم بعد میزارم دم بکشه 

تا حالا نبوده کسی که نپسنده

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
به به 😍 مرسی گلممم

خواهش میکنم

نگاه کردم لپه هم دارم . سبزی فقط سبزیه سوپ دارم. همون خوبه؟

اره خوبه یخورده نعنا و تره خشک هم بزن که عطر داشته باشه