2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی

180 بازدید | 30 پست

سلام عزیزان

من تا الان فقط ازفروشگاه های معتبر خرید اینترنتی انجام دادم اما الان میخوام از یه پیج اینستاگرامی خریدکنم،میشه محبت کنید راهنماییم کنید چجوری متوجه بشم چه پیجی معتبر هست 

پیشاپیش تشکر میکنم ازهمتون  

نظری بازبه این شُورَویِ تنهاکن،دل من دستخوشِ موجِ فروپاشی هاست...

راستش یه پیج هست کفشای خیلی قشنگی داره باقیمت های خیلی مناسب

اما نمیدونم ازکجا بفهمم معتبره یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رضایت مشتری هاش رو تو هایلایت ها گذاشته یا نه،

ازش بخواد از خوده محصول عکس یا فیلم بفرسته برات،کامنت هارو بخون،چنتا کد مرسوله پستی که ارسال کرده واسه دیگران رو از سایت پست ایران پیگیری کن اگر بود یعنی معتبره من تا دلت بخواد از اینستا خرید کردم

معمولا از اونایی خرید کن که ادرسو شماره تماسو خرید حضوری دارن،،رضایت مشتری، تعداد لایکو کامنت و فالور،نحوه پاسخگویی،،خوندن نظرات دیگران،،ووووو استفاده از حس ششم😃😂 من بخام خرید کنم یمدت پیجایی که خوشم اومدرو زیر نظر میگیرم همه ی اینارو بعد خرید میکنم

رضایت مشتری هاش رو تو هایلایت ها گذاشته یا نه، ازش بخواد از خوده محصول عکس یا فیلم بفرسته برات،کامن ...

ممنونم عزیزم از راهنمایی خیلی خوبت🌸

پتو هایلایت های پیجش رضایت مشتری ها و رسیدهای پستی رو معمولا میزارن یا اینکه ی پیج پشتیبان دارن اونجا میشه این موارد رو دید .

تو کامنتها هم مشخص میشه و بعد اینکه فروش حضوری هم دارن ب همراه آدرس و شماره تلفن 

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!
معمولا از اونایی خرید کن که ادرسو شماره تماسو خرید حضوری دارن،،رضایت مشتری، تعداد لایکو کامنت و فالو ...

مرسی عزیزم🌸

نگا کن ببین رسید پستی گذاشته بعد کد رهگیری یکی رو چک کن ببین بنام همون مغازس تو سایت پست اطلاعات میاد

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم