2777
2789
عنوان

مامانا لدفا

35 بازدید | 4 پست

دوماهوده روره زایمان کردم موهام قبل زایمان کم پشت بود الان یه جونی تازه گرفته از بارداری...بعد شنیدم یه ماهگی شروع میکنه به ریزش تا۶ماهگی خیلی نگران شدم تو چهرم خیلی تاثیرداشت همش بهم میگفتن قشنگ شدی حالا بنظرتون چه کنم نریزه تاالان کلسیمو اهنمو قطع نکردم اما اک شروع کرد ریزش چه کنم راستی شما ریزش داشتید بعد زایمان؟تاچتد وقت ؟چیکارکردید؟

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.

بچها اشتباه نوشتم شنیدم ۳ماهگی شروع میکنه ب ریزش تا۶ماهگی

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.

سه ماهگي تا شش ماهگي ريزش هورموني خواهي داشت كاريم نميشه كرد همون آهن. كلسيم رو ادامه بده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سه ماهگي تا شش ماهگي ريزش هورموني خواهي داشت كاريم نميشه كرد همون آهن. كلسيم رو ادامه بده

🙁من واسه تار تارشون زحمت کشیدن چقد شب تاصبح زرده تخم مرغ گذاشتم روسرم😁

🙁من واسه تار تارشون زحمت کشیدن چقد شب تاصبح زرده تخم مرغ گذاشتم روسرم😁

آخي زياد نميريزه مال منم بعد زايمان بهتر شده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️