2777
2789
عنوان

دوفاستون

520 بازدید | 19 پست

من چند روزی هست که آی یو ای کردم و از روز آیو یو آی دوفاستون میخورم.الان سر سینه هام حساس شدن و تیره تر و برجسته تر شدن ،میخواستم بدونم یعنی بخاطر اون قرص دوفاستونه؟

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوفاستون چهار ماه میحورم iui نکردم ولی دوفاستون خوردم و مشکلی نداشتم

اصلا سینه هاتون حساس نمیشن؟

من فکر کردم بخاطر عوارض قرص هست!

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

منم دوفاستون میخورم اینجوری نشدم ولی خوب اگه بشی هم طبیعیه آخه دوفاستون پروژسترونه دیگه.پروژسترون هم سینه ها رو پرخون و متورم میکنه

کاش میشد مثل آواز خوش یک دوره گرد زندگی را بار دیگر با رفیقان دوره کرد....
منم دوفاستون میخورم اینجوری نشدم ولی خوب اگه بشی هم طبیعیه آخه دوفاستون پروژسترونه دیگه.پروژسترون هم ...

آها..داشتم خوشحال میشدم که علائم بارداریه حتما!

چن روزه ای یو آی کردی.؟منم 8 روزه ای یو آی کردم دوفاستون میخورن علائم خاصی داری از بارداری؟

من ۱مرداد انجام دادم

علائم هم فقط همین حساس شدن سینه هام و یه مقدار بزرگ شدن ، همین!

شما چی؟

من دیروز ایوای کردم برای بار سوم . دوفاستونمم از دیشب شروع کردم .

چندتا فولیکول داشتی؟

چقدر بعدش خوابیدی؟

من قبل از انجام ای یو‌ای خیلی امیدا داشتم ، اما الان کلا باخودم میگم کار بیهوده ای انجام دادم