دکترم میگه اگر بخوای بی هوشی هم برات میکنیم من موندم بی جسی بهتره یا بی هوشی ... خیلی دودلم دکتر میگه به پزشک بی هوشیت بگو هرچی صلاح میدونید .اینجوری بگم یا خودم انتخاب کنم ؟؟
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من میگم بی حسی بیهوشی عوارض بیستری داره بعضیا بعد ب هوش اومدن تهوع دارن بعضیا ب سرفه میفتن هر دو تاش با اون همه بخیه زجر اوره بیحسی اگه چند ساعتی تکون نخوری هیچ عارضه ای نداره ولی خب تکون بخوری سردرد میشی
ب عنوان ی بیهوشی بهت میگم هیچ کدوم زیاد با هم فرق نداره همش بستگی ب راحتی خودت داره. چون هر کدوم در کل ی سری عوارض و ی سری مزیت دارن ک نمیشه گف این بهتره اون بدتر.
ب عنوان ی بیهوشی بهت میگم هیچ کدوم زیاد با هم فرق نداره همش بستگی ب راحتی خودت داره. چون هر کدوم در ...
دقیقا دکترمم همین گف دیروز اما گف خیلی دودلی به پزشک بی هوشی بگو هر جور صلاح میدونی.اینجوری بگم؟؟ و،درد بعدش من شنیدم تو بیحسی کم کم شروع میشه اا بی هوشی یهو میاد البته پزشکم میگه فرق نداره جفتش درد هس
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
دقیقا دکترمم همین گف دیروز اما گف خیلی دودلی به پزشک بی هوشی بگو هر جور صلاح میدونی.اینجوری بگم؟؟ &n ...
بله تو بی حسی تا چند ساعت بعد عمل کلا بی حس هستی پایین تنه تکون نمیخوره ممکنه افت فشار و حالت تهوع و سردرد داشته باشه با رفتن بی حسی کم کم درد شروع میشه.تو بیهوشی عمومی هم همینه فقط بعد به هوش اومدن درد هس مسکن تزریق میشه.ی سری عوارض مث تهوع و.. هم داره.ک همه عوارضی ک میگم برا هنه نیس بعضیا دارن بعضیا ندارن.
خیلیا موقع بی حسی اون حس سنگینی قفسه سینه و صداهایی ک میشنون رو دوس ندارن و میترسن برا همین ترجیح ب بیهوش شدن دارن.در کل همه چی برمیگرده ب روحیه خودتون.ک چجوری راحت ترین
بله تو بی حسی تا چند ساعت بعد عمل کلا بی حس هستی پایین تنه تکون نمیخوره ممکنه افت فشار و حالت تهوع و ...
اره پزشکم همینو میگه ..نمیدونم چی کار کنم..کاش انتخابی نبود 😬😬البته من چون اشناشم میگه هرجوربخوای عمل میکنیم والا تو کرونا اکثرا بی حس میکنن .. نظر شما چیه