2777
2789
عنوان

شوهرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 146 پست
به هردلیلی حق نداره با دختر صاحبخونه تماس تصویری بگیره

دقیقا👏👏👏👏👏👏

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
به هردلیلی حق نداره با دختر صاحبخونه تماس تصویری بگیره

شاید اون خانم از همسر ایشون کمک خواسته شاید خواسته جایی و نشونونشون بدن هزارتا دلیل داره ادم نباید از روی عصبانیت ی سری تصمامرو بگیره و یا ی سری حرفارو بزنه حالا این خانم فهمید بدون این که مطمین باشه داستان چیه ب شوهرش گفت الان اگه اون دو نفر با هم ارتباط داشته باشن از این ب بعد محتاط تر رفتار میکنند ( چقد تایپ کردم 🤣🤣)

اره کاش قبل ازدواج میدونستیم چه کوفتیه من یکی شخصا حمالی میکردم وازدواج نمیکردم

خیلی باهم راحتن زنگ میزنن به هم   مخصوصا وقتی شوهرم سرکاره    8 ساله مچ شوهرمو دارم میگیرم  باورتون میشه

2804
2805
شاید اون خانم از همسر ایشون کمک خواسته شاید خواسته جایی و نشونونشون بدن هزارتا دلیل داره ادم نباید ا ...

3 ساله تو این خونه ایم   جفتشون شورشو در اوردن   صد دفعه باهاش حرف زدم که بابا من دوست ندارم تمومش کن   انگار دارم یاسین تو گوش خر میخونم 

شاید اون خانم از همسر ایشون کمک خواسته شاید خواسته جایی و نشونونشون بدن هزارتا دلیل داره ادم نباید ا ...

به دختر باخانواده مباد با پسر مردم اونم متاعل تماس تصوبری میگره کارشو مبگه باس بره ب کس کار دخترع بگه 

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن
2801