2777
2789
عنوان

بچه هاکمکم کنید

198 بازدید | 32 پست

افسرده گی گرفتم عصبیم همش دوست دارم بمیرم ،مدام بچه هامودعوامیکنم هرچندروزیه دعوای اساسی باشوهرم راه میندازم البته اونم ازمن بدتره،مدام توفکرخودکشی ام.،همش ازخوشی دیگران ناراحت میشم بگیدچکارکنم مشاورهم که هزینش واسم سنگینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر میتونی پیاده روی کن

من مشاور نیستم روانشناس هم نیستم اما یکی از راههاش که میدونم اینکه ورزش کنی یا پیاده روی کنی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
واقعاتاثیرداره ،ارزش هزینه کردن داره یعنی منظورم اینه جوابکه قطعی میگیرم

عزیزم شما داری میگی ب خودکشی فکر میکنی

حتماااااااا باید بری روانپزشک

حداقل از این روحیه بیای بیرون

و خدایی که در این نزدیکی است
اگر میتونی پیاده روی کن من مشاور نیستم روانشناس هم نیستم اما یکی از راههاش که میدونم اینکه ورزش کنی ...

توی اپارتمان که نمیشه ورزش کنم بابچه ام پیاده روی زهرمارادم میشهسگی ازبس میگن تشنم گرسنم خستم

توی اپارتمان که نمیشه ورزش کنم بابچه ام پیاده روی زهرمارادم میشهسگی ازبس میگن تشنم گرسنم خستم

من تو خونه پیاده روی میکنم

نیم ساعت شاید یک ساعت رو یک فرش ۲.۵× ۳.۵ راه میرم

البته من برای رژیمم اینکار و میکنم

اما ورزش هرچی باشه

یا حرکات یوگا یا نرمش

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عزیزم شما داری میگی ب خودکشی فکر میکنی حتماااااااا باید بری روانپزشک حداقل از این روحیه بیای بیرون

آره این راه بهتره

هرچقدر هم هزینش باشه از ارزش زندگیتون بیشتر نیست 

من تو خونه پیاده روی میکنم نیم ساعت شاید یک ساعت رو یک فرش ۲.۵× ۳.۵ راه میرم البته من برای رژیمم ا ...

خوب عزیزم حتماشمااعصابت راحته محیط ارومیه من بچه هام همش دارن باهم دعوامیکنن اصلاارامش نیست توخونمون همش باخودم میگم این خانواده دیگه خانواده بشونیست

من تو خونه پیاده روی میکنم

از اول تا اخر خونه رو میرم و میام

نیم ساعت راه میرم

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏