2777
2789
عنوان

مزاحمت

231 بازدید | 12 پست

با یه مزاحم باید چیکار کرد به عنوان یه دختر که کاملا لباس پوشیده ای داره مانتو مناسب و آستین بلند بدون اینکه توی این تابستون گرم یک ذره بدن نما باشه فقط رنگهای معمولی داره و حتی کلاه نقاب دار داره و موهاشم دیده نمیشه یه ماسک گنده زده شلوارشم کاملا معمولی و راه خودشو میره چرا باید یه احمق دراز هی مزاحمش بشه شما چیکار میکنید طرف میاد کاملا بالا سرتون و بوس میفرسته از فاصله خیلی خیلی نزدیک بهتون و یه جای نسبت به زمان کرونا شلوغ شما چیکار میکنید؟

فقط باید ساکت باشم ؟!!!!!!

من واقعا ترسیدم هنوز بعد چندساعت چندشم پیشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به خانوادت بگو برن با خانوادش صحبت کنن بگن چرا مزاحم دخترما میشین؟!!

تو خیابون بود خانوادمخانوادشو از کجا پیدا کنه؟!

اصلا مگه این موجودات خانواده دارن؟!

اگر داره تکرار میشه که قانونی عمل کن.اگر یه بار بوده که خوب طرف مریضه ذهنش خرابه به حجاب شما کاری نداره رفتار کثیفشو میکنه یه تاپیک بود همین جا راجع به تیکه شنیدن نصف کسایی که تیکه شنیده بودن چادری بودن که برام عجیب بود و این نشون میده که این افراد مشکل دارن واقعا

یه نی نی سالم و شاد تنها آرزوی این روزامه
تو خیابون بود خانوادمخانوادشو از کجا پیدا کنه؟! اصلا مگه این موجودات خانواده دارن؟!

تو خیابون یکبار مزاحمت ایجاد کرد؟یا همیشه؟؟

اره مگه میشه ادم خانواده نداشته باشه!!!

حالا یبار تذکر میدید اگر بیخیال نشد پسرشون به پلیس بگید.

تو خیابون یکبار مزاحمت ایجاد کرد؟یا همیشه؟؟ اره مگه میشه ادم خانواده نداشته باشه!!! حالا یبار تذکر ...

دیروز عصر توی یه خیابون دیدم امروز صبح توی خیابون دیده نزدیک خیابون قبلی شانس من همون قبلی من قدم ۱۷۰ ولی این آقاهه خیلی بلده دیروز اومد نزدیک گفت عشقم و... تازه داشت با تلفن حرف میزد ولی نتونست جلو خودشو بگیره مریض امروزم که گفتا اگر کلاه نقاب دار نداشتم میومد نزدیک تر

2790
2778
2791
2779
2792