2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اختلافامون به چشمم اومده مامانش رک گف اختلاف طبقاتیمونو مامانمم ازاول راضی نبود الان میگه بهمش ...

مامانت میگه بهم بزن؟؟؟اختلاف نزدیک عروسی گاهی پیش میاد شوهرت چی میگه؟خودش درجریان حرف مامانش هست؟؟؟

❤ عشق فقط یک کلام مادر علیه السلام  ❤                            
مامانت میگه بهم بزن؟؟؟اختلاف نزدیک عروسی گاهی پیش میاد شوهرت چی میگه؟خودش درجریان حرف مامانش هست؟؟؟

اره هست میگه تو بزن به بی خیالی اخه چقد بزنم بیخیالی 

اره هست میگه تو بزن به بی خیالی اخه چقد بزنم بیخیالی 

خب پس خودش میدونه دگ اهمیت نده اگ واقعا شوهرت ودوس داری ازاین گوش بشنو ازاون یکی بیرون کن.امااگ مشکلتون ریشه داره بایه مشاور مشورت کن حتما

خب پس خودش میدونه دگ اهمیت نده اگ واقعا شوهرت ودوس داری ازاین گوش بشنو ازاون یکی بیرون کن.امااگ مشکل ...

ریشه مشکلم اونجاشه که میخان منو یکی دیگه معرفی کنن به اطرافیانشون مثلا بگن وضعشون خوبه مثه خودمونن انگار بد میدونن وضع مارو منم میگم فرهنگی که ماداریمو امثال شما ندارن چرا باید یه عمرو دروغکی زندگی کنم

ریشه مشکلم اونجاشه که میخان منو یکی دیگه معرفی کنن به اطرافیانشون مثلا بگن وضعشون خوبه مثه خودمونن ا ...

خب پس حتمابرو بامادرت پیش یه روانشناس بعدم باخودپسره برو مشکلتو اساسی مطرح کن اونجا چون این مسعله کوچیکی نیست.واقعا ببین چی درسته همون وانتخاب کن

خب پس حتمابرو بامادرت پیش یه روانشناس بعدم باخودپسره برو مشکلتو اساسی مطرح کن اونجا چون این مسعله کو ...

مامانم بی منطق شده میگه فقط تموم ش کن ولی من دوسش دارم 😞

مامانم بی منطق شده میگه فقط تموم ش کن ولی من دوسش دارم 😞

نه بامامانت حرف بزن بگو بیابریم پیش روانشناس راه تخصصی ودقیقشو پیداکن