2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگاه عزیز بالا پرتفوی نوشته جلوش که صد خورده ای پرتفوی داری 

اما دارایی کل اینجوریه که مثلا پنصد تومن پول میریزی اون تو دارایی کل میاد 

سهم هم بخری تو دارایی کل همین پنصد تومن هست از سهامات سود کنی رودارایی کل سود میاد ضرر کنی هم از این دارایی کل کم میشه 

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱
نگاه عزیز بالا پرتفوی نوشته جلوش که صد خورده ای پرتفوی داری  اما دارایی کل اینجوریه که مثلا پن ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم

الان دارایی من یعنی سیصد و خورده ایه دیگه؟

خدایا شکرت

نگاه عزیز بالا پرتفوی نوشته جلوش که صد خورده ای پرتفوی داری  اما دارایی کل اینجوریه که مثلا پن ...

من کلا ۲۰۰ تومن پول پول ریختم و سهام خریدم دیروزم دارایی کلم ۲۰۰ تومن بود امروز شده سیصد و خورده ای

یعنی تو یه روز صد تومن سود کردم؟

خدایا شکرت

من کلا ۲۰۰ تومن پول پول ریختم و سهام خریدم دیروزم دارایی کلم ۲۰۰ تومن بود امروز شده سیصد و خورده ای ...

نه کلا بعد خرید عرضه اولیه یکم این دارایی اینا کم زیاد میزنه اما شنبه درست میشه 

ممنون از توضیحاتت عزیزم الان دارایی من یعنی سیصد و خورده ایه دیگه؟

بله عزیز سیصد هشتاد نه تومن  داشتی 

صد خورده ای رفته به عرضه هات 

اینجوری بدون که صد خورده ای داری 

چون صد خورده دیگه نزد کارگزاریه چون سهم خریدی و تا نفروشی نمیتونی پول رو برداشت کنی 

اما صد خورده ای موجودی قابل برداشت داری و صد خورده سهم هم تو دارایی کل نشون داده میشه 

میشه سیصد خورده ای 

خوبه عرضه اولیه گرفتی همش سوده .

بله عزیز سیصد هشتاد نه تومن  داشتی  صد خورده ای رفته به عرضه هات  اینجوری بدون که ص ...

ممنونم عزیزم 

خیلی مهربونی عزیزم

میشه اگه به مشکل خوردم بازم بهت بگم؟

خدایا شکرت

ممنونم عزیزم  خیلی مهربونی عزیزم میشه اگه به مشکل خوردم بازم بهت بگم؟

بله عزیزم حتما بلد باشم راهنماییت میکنم تاپیک های سینا بورس 

و 

اقای بورس رو دنبال کن